Play zmieni ceny netto, cena brutto nie ulegnie zmianie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play zmieni ceny netto, cena brutto nie ulegnie zmianie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150656 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 1 stycznia 2011 r. nastąpi zmiana podatku VAT za usługi telekomunikacyjne ze stawki 22% na stawkę 23%. Zmianie nie ulegnie cena brutto za minutę rozmów krajowych i międzynarodowych, SMS, MMS oraz transmisję danych – poinformowal na swoim blogu rzecznik Play Marcin Gruszka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #239910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Super, wspaniała wiadomość na święta 😉

• #239911 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brawo Play!

• #239927 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

troszke sciema z tym ze podwyzke wezma dla siebie. Chodzi mi o abonament. Wiekszosc ludzi i tak nie wykorzystuje bardzo duzej ilosci minut ktore maja w abo tak wiec chyba woleli by stara oplate brutto za abonament a nie jeszcze wiecej minut ktore jak wiemy nie przechodza na kolejne okresy rozliczeniowe. Ale tak wlasciwie podwyzka tego vatu jest tak mala ze nie ma o czym specjalnie dywagowac.

• #239934 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Może przeoczyłem , lecz chyba nie było oficjalnej osobnej wiadomości o zmianach bonusu po każdym doładowaniu w usłudze „Nielimitowane rozmowy i SMS-y w Play
      Wartośc doładowania
      5-9 zł -ważność 5 dni
      10-29 zł -ważność 10 dni
      30-49 zł -ważność 30 dni
      50 zł i więcej 50 dni
      To dość radykalne – niekorzystne zmiany

• #239960 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja osobiście ten 1% to mam gdzieś.Płacę 49,50 zł abonamentu to zapłacę 50 zł.To powinni mi dodac nie całe dwie minuty licząc po 0,29 zł.Czyli będę miał 502 minuty których pewnie i tak nie wykorzystam,bo przeważnie mi zostaje kilka i przepada.

• #240051 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobra informacja, trzeba być przygotowanym na mniejsze promocje w przyszłym roku, zmniejszanie bonusowych doładowań. Gdzieś im ta kasa ucieknie i coś będą musieli zrobić, żeby zarobić.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Play zmieni ceny netto, cena brutto nie ulegnie zmianie
Twoje informacje: