Play wprowadza nowe taryfy post-paid o nazwie LongPlay -video

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play wprowadza nowe taryfy post-paid o nazwie LongPlay -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #152817 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

16. marca P4, operator sieci Play wprowadza nowe plany taryfowe dla klientów indywidualnych. Taryfy o nazwie LongPlay charakteryzują darmowe połączenia wewnątrz sieci – prezentacja z konferenciji

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192028 Odpowiedz
      Fawu
      Uczestnik

Na tą ilość informacji, narazie Play Fresh!

• #192029 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w3 leży ikwiczy

• #192030 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wygląda ciekawie ta oferta, ale do rewolucyjnej jej brakuje. Tylko taryfa 69 zł z darmowymi rozmowami w sieci na zawsze? wnosi cos ciekawego. Inne wymagają dopłat, aby obniżyć połączenia.

• #192031 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No to prawda, rewolucji nie ma. W dwóch pierwszych abo trzeba jeszcze dodatkowo dopłacać. Wg mnie oferta taka sobie.

• #192032 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wiosenne wymiatanie – oferta ciekawa i dobra. Zobaczymy co zrobi W3.

• #192033 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

wedlug mnie oferta dla biznesu lepsza

• #192034 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy mi się wydaje czy Pan Mariusz Gruszka ściął włosy ???

Co było tego przyczyną???

btw bardzo dobra oferta!

• #192035 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

play gora jest super

• #192036 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie rewelacja szczególnie abo bez telefonu na 12 mies.240 min za24,50.Minuta wychodzi ok 10 gr.i jeszcze można dokupic pakiety płatne i tani net.REWELACJA.

• #192037 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To jeszcze lepiej wychodzi abo bez tel 14,50zł + pakiet 200 min do wszystkich za 15zł łacznie 29,50zł za 320 minut 🙂

• #192038 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla abonentow sieci W3 – to jest super co robi play. Dzieki niemu wielka 3 bedzie musiala cos zrobic.

Dziekuje PLAY za mieszanie na rynku, dzieki wam wszyscy mamy tanio!

• #192039 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no zobaczymy co na to powie konkurencja, dobrze że play wprowadza kolejne nowości,

no ale pozostali operatorzy też nie są gorsi, wszędzie widzę nową oferty ery na mixa z samungiem avilą,

czy orange z pakietem 1000minut na kartę, chodź te starsze pakiety (nakręconych minut) też nie są złe, zobaczymy jak się dalej potoczą się sprawy, na pewno z korzyścią dla klientów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #192035 w Play wprowadza nowe taryfy post-paid o nazwie LongPlay -video
Twoje informacje:

Anuluj