Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play wprowadza nowe taryfy post-paid o nazwie LongPlay -video
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Fawu
UczestnikNa tą ilość informacji, narazie Play Fresh!
-
Anonimowy
Gośćw3 leży ikwiczy
-
Anonimowy
GośćWygląda ciekawie ta oferta, ale do rewolucyjnej jej brakuje. Tylko taryfa 69 zł z darmowymi rozmowami w sieci na zawsze? wnosi cos ciekawego. Inne wymagają dopłat, aby obniżyć połączenia.
-
Anonimowy
GośćNo to prawda, rewolucji nie ma. W dwóch pierwszych abo trzeba jeszcze dodatkowo dopłacać. Wg mnie oferta taka sobie.
-
Anonimowy
GośćWiosenne wymiatanie – oferta ciekawa i dobra. Zobaczymy co zrobi W3.
-
sebi997
Uczestnikwedlug mnie oferta dla biznesu lepsza
-
Anonimowy
GośćCzy mi się wydaje czy Pan Mariusz Gruszka ściął włosy ???
Co było tego przyczyną???
btw bardzo dobra oferta!
-
Anonimowy
Gośćplay gora jest super
-
Anonimowy
GośćJak dla mnie rewelacja szczególnie abo bez telefonu na 12 mies.240 min za24,50.Minuta wychodzi ok 10 gr.i jeszcze można dokupic pakiety płatne i tani net.REWELACJA.
-
Anonimowy
GośćTo jeszcze lepiej wychodzi abo bez tel 14,50zł + pakiet 200 min do wszystkich za 15zł łacznie 29,50zł za 320 minut 🙂
-
Anonimowy
GośćDla abonentow sieci W3 – to jest super co robi play. Dzieki niemu wielka 3 bedzie musiala cos zrobic.
Dziekuje PLAY za mieszanie na rynku, dzieki wam wszyscy mamy tanio!
-
Anonimowy
Gośćno zobaczymy co na to powie konkurencja, dobrze że play wprowadza kolejne nowości,
no ale pozostali operatorzy też nie są gorsi, wszędzie widzę nową oferty ery na mixa z samungiem avilą,
czy orange z pakietem 1000minut na kartę, chodź te starsze pakiety (nakręconych minut) też nie są złe, zobaczymy jak się dalej potoczą się sprawy, na pewno z korzyścią dla klientów
-
-
AutorWpisy