Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play w mBanku
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPomysł na zwiększenie ARPU? Czyżby już nie chcieli promować doładowania 5pln/rok?
-
Anonimowy
GośćOrganizatorem konkursu jest Blue media więc zależy im żeby ludzie doładowywali przez nich telefony. Moze Blue media odczuła spadek przychodów i ludzie zamiast doładowywać przez mBank przeszli na promocję ze strony http://www.doładowania.playmobile.pl gdzie dostaje się 10% gratis.
-
Anonimowy
GośćKiedys promowano wogole takie mikro doladowania chyba tylko zaznaczano w przypadku Play Fresh ze od 5 zl przedluzana na rok waznosc karty pre paid.
-
Anonimowy
GośćJestem klientem mBanku i mam telefon pre-paid w sieci Play. Niestety nie lubię Samsunga. Wolę Sony Ericsson.
Wniosek – nie startuję w przedbiegach.
-
Anonimowy
GośćDarowanemu koniowi nie zagląda się w zęby!
-
Anonimowy
GośćNo to go bez żalu sprzedasz. Ty to masz, wosq, problem :-/.
-
Anonimowy
GośćHehehe kolejna oferta, może Play już trochę się uspokoił z promowaniem doładowania 5zł/rok bo ludzie zaczęli się o to burzyć więc wyczaił akcje i idzie z drugiej strony. Oferta skromna w dodatku okrojona tylko do mbanku.
-
Anonimowy
GośćAdi, kto się burzy przeciw doładowaniu 5PLN w PF? Wyjaśnij?Ja czegoś takiego nie zauważyłem.
-
-
AutorWpisy