Play w mBanku

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play w mBanku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #153292 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

25 stycznia br. ruszył konkurs dla Klientów mBanku posiadających telefony pre-paid w sieci Play. Aby wziąć w nim udział, należy doładować telefon w sieci Play kwotą co najmniej 40 PLN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #188679 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pomysł na zwiększenie ARPU? Czyżby już nie chcieli promować doładowania 5pln/rok?

• #188680 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Organizatorem konkursu jest Blue media więc zależy im żeby ludzie doładowywali przez nich telefony. Moze Blue media odczuła spadek przychodów i ludzie zamiast doładowywać przez mBank przeszli na promocję ze strony http://www.doładowania.playmobile.pl gdzie dostaje się 10% gratis.

• #188681 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kiedys promowano wogole takie mikro doladowania chyba tylko zaznaczano w przypadku Play Fresh ze od 5 zl przedluzana na rok waznosc karty pre paid.

• #188682 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jestem klientem mBanku i mam telefon pre-paid w sieci Play. Niestety nie lubię Samsunga. Wolę Sony Ericsson.

Wniosek – nie startuję w przedbiegach.

• #188683 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby!

• #188684 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No to go bez żalu sprzedasz. Ty to masz, wosq, problem :-/.

• #188685 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hehehe kolejna oferta, może Play już trochę się uspokoił z promowaniem doładowania 5zł/rok bo ludzie zaczęli się o to burzyć więc wyczaił akcje i idzie z drugiej strony. Oferta skromna w dodatku okrojona tylko do mbanku.

• #188686 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Adi, kto się burzy przeciw doładowaniu 5PLN w PF? Wyjaśnij?Ja czegoś takiego nie zauważyłem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Play w mBanku
Twoje informacje: