Play powstał po to, by zamieszać

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play powstał po to, by zamieszać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #157311 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nasz sukces bierze się stąd, że dajemy klientom uczciwe ceny. Na koniec września mieliśmy 1,7 mln klientów. Ponad 40 proc. klientów przychodzi do nas właśnie z Orange – mówi w wywiadzie dla Gazety Wyborczej Chris Bannister, prezes spółki P4, operatora sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #164844 Odpowiedz
      biotyt
      Członek

No właśnie, z Orange. Ludzie nie chcą już milionów minut w sieci bo i tak tego nie wykorzystają, a poza sieć stawki nie są atrakcyjne. Chcą dzwonić swobodnie wszędzie. Stawki 30gr-40gr za minutę są na prawdę uczciwe, ale płacić 60gr-70gr poza sieć? Sam dzwonię mało poza sieć z komórki, tylko jeśli muszę bo dla mnie te ceny nie są do zaakceptowania. Jakby minuta kosztowała 30gr poza sieć to dzwonił bym może i 3-4x więcej, a tak to niech się Orange pocałuje.

• #164845 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czy ty się wreszcie zamkniesz? na wszystkich portalach i forach gadasz to samo – zrozum, że już WSZYSCY wiedzą czego ty chcesz

• #164846 Odpowiedz
      biotyt
      Członek

Może trochę kultury. Nie wolno mi wyrażać własnego zdania? Sam napisz w coś w temacie a nie dodajesz bezsensowne komentarze jak ten.

• #164847 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chris Bannister JEST ŻAŁOSNY, A Z ORANGE DO PLAYty PRZECHODZĄ xxxx CO MAJĄ O 100ZŁ TAŃSZY TELEFON I CO Z TEGO JAK SIEĆ xxxx I OBCIACHOWA

• #164848 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oli to xxxxx

• #164850 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Komentarze obrażające innych [b]Czytelników[/b] i nie związane z tematem są na tym serwisie cenzurowane i usuwane. Przepraszamy za cenzurę, ale dbamy o jakość nie o ilość, dlatego prosimy o zrozumienie. Andrzej

• #164851 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Bioryt ja również jestem za jedną stawką obojętne do której sieci dzwonisz. Dlatego pierwsze oferty Play mi się bardzo podobały. Wiadomo było ze każde połączanie było po 49 groszy. A nie człowiek zastanawiał się do jakiej sieci dzwoni. Tylko operatorzy specjalnie kombinują i dają pakiety w sieci, poza siec, w weekendy, w odpowiednich godzinach, na wybrane numery a to dlatego zę oprócz osób które czytają portale telekomunikacyjne nikt się nie połapie o co chodzi tym samym zapłaci więcej. Druga sprawa to Pani siedząca w sprzedaży operatora pokaże ci takie symulacje połączeń ze minuta wyjdzie 10 gr i sms 4 gr w porównaniu do konkurencji gdzie cena połącznia to 60 gr i 20 gr za sms oczywiście bez pakietów. I zgadnij którą ofertę wybierze klient 😉

• #164852 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Polskie spółki – Orange, Era i Plus – to dojne krowy, które przez nadmiernie wyśrubowane ceny usług ratują spadającą rentowność międzynarodowych koncernów telekomunikacyjnych – swych właścicieli mówi Chris Bannister. Tak nawiasem to Play jest na sprzedaż, a do tego jak zauważyła Redakcja Gazety większościowym udziałowcem jest islandzki fundusz Novator, czy warto wytykać innych zapominając o własnym podwórku?. Zrestą od dawna się mówi, że jak tylko Play zdobędzie więcej klientów to zostanie sprzedany. Warto zapoznać się z całym artykulem.

• #164853 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zastanawiajace jest, że wywiad trochę kłóci się z przewidywaniami analityków o tym, że – Play zastopuje w swojej rynkowej ekspansji. W 2010 r. udział czwartego operatora komórkowego na polskim rynku (pod względem liczby użytkowników) będzie wynosił 5 proc. wobec 4 proc. w tym roku, można o tym przeczytać we wcześniejszych informacjach Telix.pl. Druga sprawa to raport OnBoard i PBS DGA, z którego wynika, że ok. 300 tysięcy nastolatków chce zmienić, a blisko 6 proc. dorosłych Polaków deklaruje chęć zmiany sieci komórkowej w ciągu najbliższych 12 miesięcy, było o tym kilka tygodni temu na serwisie. Jest i druga strona tego medalu Polacy decydują się przede wszystkim na dobrze sobie znane, obecne od kilku lat na rynku marki dużych operatorów czyt. Orane, Plus i Era.

• #164854 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"Nasz sukces bierze się stąd, że dajemy klientom uczciwe ceny. " – trochę gorzej, że udało im się załatwic wyjątkowo nieuczciwe ceny do ich sieci. To nie jest powód do dumy, ale mogliby o tym pamiętać

• #164855 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Arogancka wypowiedz i tyle. moga sobie mieszac ale czesco osob jest przywiazana do swojego opa. Mnie ostatnio znajomy namowil na mixplusa. jako ze moglem przeniesc tam swoj numer z simplusa to oferta mi sie spodobala. polecam kazdemu kto lubi sobie czesto telefon zmeiniac lub dzwoni duzo pod jened numer.

• #164856 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chris oszuscie. Rzuciliscie na poczatku w miare tanie oferty i od dlugiego czasu klamiecie ludzi ze kazda kolejna i drozsza jest b.atrakcyjna. Jestescie takimi samymi oszustami ja pozostale sieci w PL ze sluzbami specjalnymi w zarzadzie. Do dzieci z takimi textami.

• #164857 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"mówi Chris Bannister, prezes spółki P4, operatora sieci Play – mówi w wywiadzie dla Gazety Wyborczej Chris Bannister, prezes spółki P4, operatora sieci Play."

-rewelka:)

• #164858 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

póki co Play stosuje taktykę manipulacji i półprawd,ja wiem że taki Orange nie jest święty (bo nikt nie jest ) ale w moim odczuciu jako klienta jest uczciwy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Play powstał po to, by zamieszać
Twoje informacje: