Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play Online na kartę 1 GB z modemem Huawei E156G za 129 zł
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Członek -
Anonimowy
GośćSuper cena.
-
Anonimowy
GośćTak cena bardzo korzystna. Tylko minusem każdej oferty internetowej od operatorów jest to, że środki z konta muszą być w miarę szybko wykorzystane. Ja np. chciałbym aby doładowanie konta za 50 zł było ważne pół roku a to dlatego, że mam w domu łącze stałe od operatora kablowego i korzystanie z mobilnego internetu byłoby u mnie sporadyczne.
-
Anonimowy
GośćKoledzy, czy ten modem ma gniazdo do podłączenia anteny zewnętrznej?
-
Anonimowy
GośćGniwus – ma wejscia na microsd i antenke
-
Anonimowy
GośćChyba z simlockiem go niestety sprzedają. to dla mnie minus, bo zasięgu Play i tak nie uświadczę
-
Anonimowy
GośćZgadza się, kolega ma identyczny modem z ery. Działa bdb nie ma na razie żadnych problemów 😉
-
Anonimowy
GośćOk, Dzięki wielkie, w takim razie mogę kupować. Pozdrawiam
-
Anonimowy
GośćJaką ma nominalną przepustowość ten modem (upload & download) Z góry dzięki.
-
Anonimowy
Gośćjeśli chodzi o play to maja do 1 mb download, tak mi się wydaje ;p
-
Anonimowy
GośćPewnie że mają modem, Play to nie Era, oni sprzedają tylko telefony bez simlocków a w Erze i telefony i modemy. Sam mam ten model modemu ale w Erze, ale to już jakieś półtora roku, i cóż w tej chwili nie ma co od niego wymagać, ale w Play pewnie się sprawdzi bo i tak mają i zasięg i prędkość ograniczoną.
-
Anonimowy
GośćMODEMY E156G dziala do predkosci 3,6 mb/s
-
Anonimowy
GośćNa allegro taniej nówki na gwarancji się nie kupi. Gros z
tego co sprzeda play pójdzie pewnie na aukcje.
-
Anonimowy
GośćJuż nie ma tego modemu na stronie eshopu.
-
Anonimowy
GośćWystawię na dniach taki modem na allegro (za jakieś 60zł). Powód: to jest internet z prędkością dla kretynów, idiotów, tumoków i naiwniaków. 🙂
-
Anonimowy
Gośćwitam mam ten zestaw i działa super przynajmniej w
Gdańsku ten modem nie ma simloka więc działa w każdej
sieci ponadto ustwienia do innych sieci np.era plus orange sa
już zapisane w aplikacji wię nie trzeba kombinować więc jak
ktoś się zastanawia czy kupić serdecznie polecam naprawdę
warto!!!dopóki jest jeszcze tej super cenie.
-
-
AutorWpisy