Play o konkurencji na rynku telekomunikacyjnym

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Play o konkurencji na rynku telekomunikacyjnym

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #156129 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Magazyn Brief rozmawia o konkurencji na rynku telekomunikacyjnym i nowej taryfie pre-paid Play Fresh z Bartoszem Dobrzyńskim, dyrektorem marketingu i Marcinem Gruszką, rzecznikiem prasowym Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171120 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Git luzik. Jeden w dresiku, drugi ze smyczą zamiast krawata i rozpięty jak Playboy

• #171121 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zgadza się! W Erze czy Plusie pełna powaga garnitur, krawat – profesjonalne podejście do klienta. Natomiast w Play bardzo tego brakuje, wydaje się, że ta sieć jest po prostu dla młodzieży a nie dla poważnych klientów.

• #171122 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Telefon jest dla wszystkich nie tylko dla krawacików. Jezeli nie nosi krawatu to juz jest nie poważny klient????

• #171123 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taka klima rozpanoszonego luzactwa. To może odstraszyć część potencjalnych klientów.

• #171124 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

też zgadzam się z tym, że panowie byli ubrani niestosownie, chociaż to radio. oni sobą prezentują to jak traktują swoich klientów, a ubiór na luzie chociaż niby jest przyjemny to jednak nikt z nas nie chciały żeby traktowano go olewczo, a w sposób szybki i profesjonalny

• #171125 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

skoro masz takie życie to twój problem.

W upale przy 39 stopniach Celsjusza proponuje cały czarny garnitur. Będziesz poważnie spocony, ale co tam poważne podejście do klienta jak najbardziej…. Eh 🙂

• #171126 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a dla mnie to mogą bycubrani we fluorescencyjne stringi.

Liczy się oferta firmy.

A w segmencie prepaid jest ona bezkonkurencyjna obecnie.

• #171127 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli kogoś rajcuje garnitur,krawat,pełna powaga i pustka w głowie to jego problem. Mnie interesuje dobro klienta czyli każdej osoby i to co mi siec proponuje.Dlatego nie zważając na powyższe cechy ubioru jestem od niedawna w Play Fresh pozostawiając za sobą złodziejską taryfę Ery. Dopiero będąc w Playu widzę jak przyjemne może byc użytkowanie telefonu komórkowego

• #171128 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ocenianie firmy po … garniturze. Nie dziwię się teraz dlaczego Lepper nosił taki drogie gangi. Ciemny lud wszystko kupi, prawda?

• #171129 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla mnie też liczy się oferta. Pos, nie rozumiem w jaki sposób użytkowanie Playa jest bardziej przyjemne, niż korzystanie z usług innego operatora? Uważam, że stawki Play, czy simplusa w profilu taniej do wszystkich (Play jest jedną z kilku podobnych ofert, na dzień dzisiejszy- nic niezwykłego nie oferują) nie wyszłyby mi na korzyść. Rzadko dzwonię poza sieć i wolę mieć bardziej zróżnicowaną ofertę niż to, co oferuje fresh. W TT za 29gr mam nie minutę, ale godzinę rozmowy do sieci i na stacjonarne. I wolę raz na jakiś czas zapłacić 2 razy więcej za rozmowę do innej sieci i zaoszczędzić wewnątrz, niż wyrzucać kasę w błoto, żeby móc dzwonić do wszystkich po- powiedzmy sobie szczerze, ciągle wysokich stawkach.

• #171130 Odpowiedz
      Fawu
      Uczestnik

He,he,he"nic niezwykłego??????????" to dlaczego ludzie tak ochoczo przechodzą do Fresha???

• #171131 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@bruno

Ty masz przyjemność w W3, a pos ma przyjemność w Play. Więc czego się burzysz. Ale jeżeli nie widzisz w czym jest jednak lepsza i uczciwsza oferta Play Fresh na tle "konkurencji", to mi Ciebie żal. Ty musisz się ograniczać do znajomych w Erze. Ludzie korzystający z Fresh mają taniej do wszystkich znajomych bez względu na przynależność sieciową. Jeżeli DODATKOWO sprezentują sobie karty sim Fresh, któych utrzymanie jest śmieszne, a i ceny w pakietach też, to już jest po stawkach 5gr. I kto tu dzwoni CIĄGLE po wysokich stawkach? 🙂

• #171133 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

smieszne są te komenty bo "tu w sieci mam za grosz a tam za godzine a tam to juz wogole lipa"

jakies buraki od innych opów na play-a jadą a sami wiedzą że są złodziejami…

najlepsze rozwiązanie dla tych pajaców jadących playa…

kupcie sobie CB-RADIO jedna wielka siec i za darmo do wszystkich wszedzie i o kazdej porze barany

• #171135 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play ma dobrą ofertę, ale wszystko jest pięknie dopóki nie trzeba czegoś załatwić przez OK… wtedy widać, że ten operator musi coś zrobić z ludźmi którzy u niego pracują… bo ile można czekać na odpowiedź w sprawie nie działającej usługi?? 1 dzień, tydzień, 2 tygodnie, a może nigdy?? dobrze, że chociaż automat odpisuję, że zgłoszenie zostało przyjęte (po 2 dniach)…

także ceny są dobre, jakość usług telekomunikacyjnych także dobra, ale obsluga klienta już jest na dość niskim poziomie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #171125 w Play o konkurencji na rynku telekomunikacyjnym
Twoje informacje:

Anuluj