Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Play o konkurencji na rynku telekomunikacyjnym
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćGit luzik. Jeden w dresiku, drugi ze smyczą zamiast krawata i rozpięty jak Playboy
-
Anonimowy
GośćZgadza się! W Erze czy Plusie pełna powaga garnitur, krawat – profesjonalne podejście do klienta. Natomiast w Play bardzo tego brakuje, wydaje się, że ta sieć jest po prostu dla młodzieży a nie dla poważnych klientów.
-
Anonimowy
GośćTelefon jest dla wszystkich nie tylko dla krawacików. Jezeli nie nosi krawatu to juz jest nie poważny klient????
-
Anonimowy
GośćTaka klima rozpanoszonego luzactwa. To może odstraszyć część potencjalnych klientów.
-
Anonimowy
Gośćteż zgadzam się z tym, że panowie byli ubrani niestosownie, chociaż to radio. oni sobą prezentują to jak traktują swoich klientów, a ubiór na luzie chociaż niby jest przyjemny to jednak nikt z nas nie chciały żeby traktowano go olewczo, a w sposób szybki i profesjonalny
-
Anonimowy
Gośćskoro masz takie życie to twój problem.
W upale przy 39 stopniach Celsjusza proponuje cały czarny garnitur. Będziesz poważnie spocony, ale co tam poważne podejście do klienta jak najbardziej…. Eh 🙂
-
Anonimowy
Gośća dla mnie to mogą bycubrani we fluorescencyjne stringi.
Liczy się oferta firmy.
A w segmencie prepaid jest ona bezkonkurencyjna obecnie.
-
Anonimowy
GośćJeśli kogoś rajcuje garnitur,krawat,pełna powaga i pustka w głowie to jego problem. Mnie interesuje dobro klienta czyli każdej osoby i to co mi siec proponuje.Dlatego nie zważając na powyższe cechy ubioru jestem od niedawna w Play Fresh pozostawiając za sobą złodziejską taryfę Ery. Dopiero będąc w Playu widzę jak przyjemne może byc użytkowanie telefonu komórkowego
-
Anonimowy
GośćOcenianie firmy po … garniturze. Nie dziwię się teraz dlaczego Lepper nosił taki drogie gangi. Ciemny lud wszystko kupi, prawda?
-
Anonimowy
GośćDla mnie też liczy się oferta. Pos, nie rozumiem w jaki sposób użytkowanie Playa jest bardziej przyjemne, niż korzystanie z usług innego operatora? Uważam, że stawki Play, czy simplusa w profilu taniej do wszystkich (Play jest jedną z kilku podobnych ofert, na dzień dzisiejszy- nic niezwykłego nie oferują) nie wyszłyby mi na korzyść. Rzadko dzwonię poza sieć i wolę mieć bardziej zróżnicowaną ofertę niż to, co oferuje fresh. W TT za 29gr mam nie minutę, ale godzinę rozmowy do sieci i na stacjonarne. I wolę raz na jakiś czas zapłacić 2 razy więcej za rozmowę do innej sieci i zaoszczędzić wewnątrz, niż wyrzucać kasę w błoto, żeby móc dzwonić do wszystkich po- powiedzmy sobie szczerze, ciągle wysokich stawkach.
-
Fawu
UczestnikHe,he,he"nic niezwykłego??????????" to dlaczego ludzie tak ochoczo przechodzą do Fresha???
-
Anonimowy
GośćTy masz przyjemność w W3, a pos ma przyjemność w Play. Więc czego się burzysz. Ale jeżeli nie widzisz w czym jest jednak lepsza i uczciwsza oferta Play Fresh na tle "konkurencji", to mi Ciebie żal. Ty musisz się ograniczać do znajomych w Erze. Ludzie korzystający z Fresh mają taniej do wszystkich znajomych bez względu na przynależność sieciową. Jeżeli DODATKOWO sprezentują sobie karty sim Fresh, któych utrzymanie jest śmieszne, a i ceny w pakietach też, to już jest po stawkach 5gr. I kto tu dzwoni CIĄGLE po wysokich stawkach? 🙂
-
Anonimowy
Gośćsmieszne są te komenty bo "tu w sieci mam za grosz a tam za godzine a tam to juz wogole lipa"
jakies buraki od innych opów na play-a jadą a sami wiedzą że są złodziejami…
najlepsze rozwiązanie dla tych pajaców jadących playa…
kupcie sobie CB-RADIO jedna wielka siec i za darmo do wszystkich wszedzie i o kazdej porze barany
-
Anonimowy
GośćPlay ma dobrą ofertę, ale wszystko jest pięknie dopóki nie trzeba czegoś załatwić przez OK… wtedy widać, że ten operator musi coś zrobić z ludźmi którzy u niego pracują… bo ile można czekać na odpowiedź w sprawie nie działającej usługi?? 1 dzień, tydzień, 2 tygodnie, a może nigdy?? dobrze, że chociaż automat odpisuję, że zgłoszenie zostało przyjęte (po 2 dniach)…
także ceny są dobre, jakość usług telekomunikacyjnych także dobra, ale obsluga klienta już jest na dość niskim poziomie
-
-
AutorWpisy