Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play Mixtura ze stawką 29 groszy bez kombinacji (aktualizacja)
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Członek -
Anonimowy
GośćDobry ruch do tej pory 29 groszy bylo tylko w Mixturze 30 i 50.
-
Anonimowy
Gość@kamishone: Tylko, że we freshu masz 100 minut za 5 zł.. więc te 300 minut masz za 15.. a tu 300 za 10.. i telefon..
brak słów..
-
Anonimowy
GośćLipa, że zlikwidowali Mix 20. kto się na mix 80 skusi???
-
Anonimowy
Gośća tak liczyłem, że wezme telfon w mixtura 20, w mixtura 10 będzie za drogi a mixtura 30 to więcej niż potrzebuje.
-
Anonimowy
GośćUwaga! Zobaczcie jaki Play się cwany zrobił – daje pakiety ważne tylko dwa tygodnie. Mam już dość play’a. Wrócę do Plusa.
-
Anonimowy
GośćTO uciekaj ;D
-
Anonimowy
Gośćplejowiec – w miesiacu 300 w dwoch paczkach po 150 i tak kosztuja tylko 10 zl.
-
Anonimowy
Gośćbez kombinacji? przeciez ta oferta to nic innego jak jedna wielka kombinacja jak wykrecic czlowieka na hajs! tym razem plejak przekombinowal, wystarczy wczytać sie w oferte!
-
Anonimowy
GośćOMFG za 10zł jest 300 minut boli ? to uciekać gdzie indziej .. ;/ do ery najlepiej ze stawką 69gr za min! 😀
-
Anonimowy
GośćKażdy MIX to zwykła kombinacja – czy to w P4, Orange, Plusie czy w Erze.
-
Anonimowy
Gośćcztery miesiace w mixturze 50 super a najlepsze to te pakiety mb w abo doliczaja do faktury a tu wykorzystywane z doladowania
-
Anonimowy
GośćNo to przemixowali ofertę, jak dla mnie mało kusząca, ceny telefonów też takie sobie. Do tego ważność pakietów 15 dni szkoda że nie 5 dni na jedno by wyszło, też się rzucili.
-
Anonimowy
Gośćasd, nie w TT nie ma stawki 69gr/min. W Nowym TT przez pierwsze 4 miesiące jest 59gr, potem 56. Ale jest Tak Tak Hot, w którym stawka to 29gr/min= po promocji podwójnych doładowań to 15gr/min do wszystkich sieci prócz Play (40gr/min). Play zaczyna wprowadzać coraz bardziej skomplikowane promocje i oferty.
-
-
AutorWpisy