Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play liderem przenoszenia numerów w Polsce
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd dwóch lat można przenosić numer telefonu komórkowego do innej sieci w ciągu jednego dnia, bezpłatnie. Prawo do przeniesienia numeru jest zapisane w art. 30 dyrektywy unijnej w sprawie usługi powszechnej. W 2010 roku sieć zmieniło około 863 tys. numerów. Najwięcej pod względem pozyskiwania netto numerów pozyskła P4, operator sieci Play.
-
Ginko
CzłonekCiekawe ilu abonentów ma już Play? Stawiam na 5 mln
-
Anonimowy
GośćJakich abonentów?? Abonament w Play ma może 2mln, a reszta to nic nie znaczące Play Fresh!!! hehehe
-
Ginko
CzłonekWedług aktualnych przepisów prawa, użytkownicy prepaid też są abonentami…
-
Anonimowy
Gośćbo play jest najlepszy a bedzie jeszcze lepszy
-
Anonimowy
GośćJa z zonka tez zmienilem orange na play bo orange dawal mi mniej niz rok temu a mialem 100 min do wszystkich za 25 zl a teraz mi dawali 40min 🙂 . Play dal mi za 25zl 240 min nic tylko brac
-
Anonimowy
Gośćno jak wiemy nikt niczego nie da za darmo, musimy opłacić abonament, a jak mi mówią ze rozmowy za darmo to mnie skręca, jak za darmo zapomnieli o abonamencie 😮
-
webis
CzłonekPTC się ocknęło i od początku tego roku próbują zatrzymać/przyciągnąć klientów zmianami w ofercie abo, mix czy podwójnymi doładowaniami w Tak Taku, które przedłużyli do końca lutego.
-
Anonimowy
GośćKiedyś przyjdzie pora zakręcić kurek z darmowymi rozmowami – na zawsze oznacza do czasu wyłączenia. Po osiągnięciu założonej liczby abonentów z pewnością tak zrobią, bo na czymś trzeba zarabiać.
-
-
AutorWpisy