Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play i W3 ws. stawek hurtowych na SMSy i MMSy
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
22 czerwca 2009 o 09:20 #155313
Kan
Klucznik -
22 czerwca 2009 o 09:33 #177295
Anonimowy
GośćTak się zastanawiam co autor miał na myśli? Ten tytuł mógłby brzmieć lato na antarktydzie, pingwiny przyleciały.
-
22 czerwca 2009 o 09:37 #177296
Anonimowy
GośćAle to by nie przywaliło playowi. A tak to W3 pogłaszcze pupilka po główce.
-
22 czerwca 2009 o 09:43 #177298
Anonimowy
GośćNie było się na konferencji, ściąga się sensację z media2.pl ale czy to jest prawda? Bo z wpisu Tomasza Świderka takiej konkluzji wysnuć nie sposób. Może chociaż zadać pytanie rzecznikowi przed tabloidyzacją portalu?
-
22 czerwca 2009 o 10:14 #177299
Anonimowy
Gośćpodobno PLay chcę wyższego MTR. no a tak bardzo walczyli o jego zniesienie. hipokryci!
-
22 czerwca 2009 o 10:18 #177301
rafaik
UczestnikOdrazu wyjaśniam skąd się wziął taki tytuły. News był pisane na podstawie blogu Tomasza Świderka faktycznie nie byłem na debacie. Był to artykuł znacznie dłuższy. News wysłałem do Kana w celu naniesienia drobnych poprawek. Jednak z pewnych względów prawnych musiał ulec znacznemu skróceniu przez co pierwotny tytuł nie oddawał treści skróconej wersji.
-
22 czerwca 2009 o 19:15 #177302
Anonimowy
GośćTo wiemy dlaczego mamy tak drogo i kto tak naprawde utrzymuja ta siec. Play jest nie powazne i nigdy do nich nie przejde bo cenie jakosc i obsluge klienta oraz mozliwosci a tych brakuje w Play. Ich abonemanet moze i ma wiecej minut ale za to zadna z nich nie przejdzie na nastepny miesiac. Z konsultantami nie idzie sie dogadac zas jakosc pozostawia wieeeele do zyczenia.
-
23 czerwca 2009 o 19:42 #177303
Anonimowy
GośćPlay chce większego MTRu, bo dzięki temu zarabia. A na szczęście najbliższa obniżka MTRów obejmuje równiez Play. A czy w Polsce mamy tak drogo? Jest kilka tendencji, które można zaobserwować choćby w prepaidach: u większość maleje stawka za rozmowy do wszystkich sieci, ale maleje też możliwość zmniejszenia stawek za rozmowy z wybranymi. W TT natomiast pojawiły się tanie, jak nigdy wcześniej, rozmowy wewnątrzsieciowe. Ofert jest wiele i wcale nie są na jakimś wygórowanym poziomie.
-
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.