Play do sądu za markę Fresh? – odpowiedź Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play do sądu za markę Fresh? – odpowiedź Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #155150 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

W jutrzejszym wydaniu Gazety Wyborczej ukaże się artykuł dotyczący sporu pomiędzy P4 Sp. z o. o. operatorem sieci Play a klubem The Fresh dotyczącym potencjalnego naruszenia praw autorskich. Jednak już dziś poznaliśmy kawałek artykułu, a dokładniej wypowiedź Marcina Gruszki rzecznik Play

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178408 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie znam sprawy dokładnie ale wiem ze Play nie powinien straszyć klubu (i to w ogólnopolskiej gazecie). Zapewne maja oni świadomość odpowiedzialności jaka rodzi to zabezpieczenie.

Dodatkowo proponuje proponuje się powoływać na świeższe dane niż 2007 bo to wygląda troszkę tak jak by nie było danych z 2008(i wtedy przepraszam) albo jak by nie pasowały Play-owi te dane do koncepcji;) Wiec jeśli marka Play dalej chce mieć (u mnie) taki czysty i przejrzysty charakter (bez haczyków) to delikatniej proponuje:)

PS.Jam na miejscu Playa bardzo bym się cieszył z ewentualnej możliwości promowania mojej marki w klubie (który jest moja własnością) w śród trendseterów.

• #178409 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a co do samego loga to można odnaleźć podobieństwa między klubowym i prepaidowym (choćby listki)

• #178410 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i dobrze ostro z tymi padakami !

Nie dawać sobie pluć w kaszę takim smarkom !

• #178411 Odpowiedz
      LesH
      Uczestnik

Z chęci ratowania firmy z finansowego impasu ludzie z 'Fresh Ventures’ grają pokerowo, vabank, bardzo ryzykownie. Jeśli sąd rozstrzygnie niezawiśle i obiektywnie – 'artyści’ przegrają z kretesem i pogrążą swą firmę totalnie. Chyba, że właśnie o to sabotażystom chodzi?…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Play do sądu za markę Fresh? – odpowiedź Play
Twoje informacje: