Play dla studentów

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play dla studentów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154278 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Play uruchomił specjalną witrynę, w której reklamuje swoją ofertę dla studentów. Można tam znaleźć informacje na temat bieżących promocji dla tej grupy oraz konkurs wspierający kampanię reklamową skierowaną dla studentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #183392 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niezle. Play wzial sie teraz za kwiat narodu… najbardziej niepokoi mnie jednak oferta studenckich praktyk w Play. Młodzi ludzi nauczą się tam jak:

– kłamać, kręcić, oszukiwać, wykręcać się itd. A potem dziwimy się, że w kraju wybuchają afery hazardowe…

• #183393 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak, Play jako jedyny operator tak bardzo angażuje się w tę grupę potencjalnych klientów. Szkoda tylko, że nadal zasięg internetu Playa nie bardzo pomaga studentom. Chyba, że myślą tylko o tych w dużych miastach i co tylko slęczą nad ksiażkami a nie wybierają się w teren z laptopem.

• #183395 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

powiem szczerze że jestem studentem i nie stać mnie na abonament. Stałe wydatki co miesiąc przy braku stałego dochodu to ciężka sprawa dla studenta, uwierzcie mi. Tylko pre-paidy dla żaków się sprawdzają 🙂 Sam ostatnio nawet zamawiałem w pomarańczy starter, i to też dlatego że za free był na stronie.

• #183396 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

~castro Jeżeli masz osobę , z którą rozmawiasz dużo możesz zainteresować się również bezpłatną ofertą TT Ery w postaci dwóch SIM – między którymi połączenia są bezpłatne .

• #183397 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

powiem szczerze że jestem studentem i nie mam ani czasu ani ochoty bawić się w pre paidy… Wolę abonament, ale ze względu na to że dość dużo się przemieszczam na pewno nie wziął bym playa tylko orange – zasięg najważniejszy.

• #183398 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tylko dziwnie w e-shopie nie mozna kupic z nokia e 63

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #183397 w Play dla studentów
Twoje informacje:

Anuluj