Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play dla studentów
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćniezle. Play wzial sie teraz za kwiat narodu… najbardziej niepokoi mnie jednak oferta studenckich praktyk w Play. Młodzi ludzi nauczą się tam jak:
– kłamać, kręcić, oszukiwać, wykręcać się itd. A potem dziwimy się, że w kraju wybuchają afery hazardowe…
-
Anonimowy
GośćTak, Play jako jedyny operator tak bardzo angażuje się w tę grupę potencjalnych klientów. Szkoda tylko, że nadal zasięg internetu Playa nie bardzo pomaga studentom. Chyba, że myślą tylko o tych w dużych miastach i co tylko slęczą nad ksiażkami a nie wybierają się w teren z laptopem.
-
Anonimowy
Gośćpowiem szczerze że jestem studentem i nie stać mnie na abonament. Stałe wydatki co miesiąc przy braku stałego dochodu to ciężka sprawa dla studenta, uwierzcie mi. Tylko pre-paidy dla żaków się sprawdzają 🙂 Sam ostatnio nawet zamawiałem w pomarańczy starter, i to też dlatego że za free był na stronie.
-
Anonimowy
Gość~castro Jeżeli masz osobę , z którą rozmawiasz dużo możesz zainteresować się również bezpłatną ofertą TT Ery w postaci dwóch SIM – między którymi połączenia są bezpłatne .
-
Anonimowy
Gośćpowiem szczerze że jestem studentem i nie mam ani czasu ani ochoty bawić się w pre paidy… Wolę abonament, ale ze względu na to że dość dużo się przemieszczam na pewno nie wziął bym playa tylko orange – zasięg najważniejszy.
-
Anonimowy
Gośćtylko dziwnie w e-shopie nie mozna kupic z nokia e 63
-
-
AutorWpisy