Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play chce zahamować wyrzucanie Starterów do kosza
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćKto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera.
-
Anonimowy
GośćHehe, sami się przyznają, ile ich statystyki mają wspólnego z prawdą. Okazuję się, że faktycznych użytkowników mają sporo mniej niż deklarują, bo gdyby to były pojedyncze przypadki to by nie zmieniali regulaminów
-
sebi997
Uczestnikja osobiscie chwale playa korzystam z bonusow jakie daje ta siec a co do ceny starterow to Gruszka znizyl sobie cene jedna hurtownia dawala je pol na pol kupiles 5 i drugie 5 bylo gratis ja osobiscie skorzystalem z wyprzedazy starych starterow kupilem 100 szt „30-ek” za niecale 900 pln pod koniec zeszlego roku na kilku skorzystalem bo aktywowalem jeszcze podwojne srodki na start a wiec realnie minuta polaczenia kosztuje mnie 10 gr do wszystkich sieci a na play i stacjonarne w pakietach to kwota rzedu 2 gr za minute i faktycznie tak jak napisal gruszka po wygadaniu moje startery laduja w koszu niestety prawo rynku niech oni lepiej wprowadza Telefony na desrer to napewno zacheci uzytkownikow do stalego doladowania konta np przez rok ladujesz karte po 30 pln dostajesz tel z mixtury 30 lub 50 pln to dostaniesz tel z mixtury 50 itd kiedys juz mieli taka promocje i bylo ok
-
Anonimowy
Gośćprzenioslem numer z orange do play, uff wreszcie normalne traktowanie i przede wszystkim przejrzysta oferta, POLECAM
-
Anonimowy
Gośća niby za ile mam starter załadować?
w regulaminie nie ma o tym mowy, doładowałem i nic, dalej nie mogę wysyłać smsów premium
wysłanie komendy P4 pod 9999 też nic nie dało, złodzieje
-
-
AutorWpisy