Play chce zahamować wyrzucanie Starterów do kosza

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play chce zahamować wyrzucanie Starterów do kosza

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #152166 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

[b]Zmiana w cenniku Play Fresh[/b]. Od 5 maja w Cenniku Oferty Play Fresh została wprowadzona zmiana dotycząca ruchu Premium, serwisów audiotekstowych i połączeniami z infoliniami.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #230191 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera.

• #230193 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hehe, sami się przyznają, ile ich statystyki mają wspólnego z prawdą. Okazuję się, że faktycznych użytkowników mają sporo mniej niż deklarują, bo gdyby to były pojedyncze przypadki to by nie zmieniali regulaminów

• #230231 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

ja osobiscie chwale playa korzystam z bonusow jakie daje ta siec a co do ceny starterow to Gruszka znizyl sobie cene jedna hurtownia dawala je pol na pol kupiles 5 i drugie 5 bylo gratis ja osobiscie skorzystalem z wyprzedazy starych starterow kupilem 100 szt „30-ek” za niecale 900 pln pod koniec zeszlego roku na kilku skorzystalem bo aktywowalem jeszcze podwojne srodki na start a wiec realnie minuta polaczenia kosztuje mnie 10 gr do wszystkich sieci a na play i stacjonarne w pakietach to kwota rzedu 2 gr za minute i faktycznie tak jak napisal gruszka po wygadaniu moje startery laduja w koszu niestety prawo rynku niech oni lepiej wprowadza Telefony na desrer to napewno zacheci uzytkownikow do stalego doladowania konta np przez rok ladujesz karte po 30 pln dostajesz tel z mixtury 30 lub 50 pln to dostaniesz tel z mixtury 50 itd kiedys juz mieli taka promocje i bylo ok

• #230237 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

przenioslem numer z orange do play, uff wreszcie normalne traktowanie i przede wszystkim przejrzysta oferta, POLECAM

• #231174 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a niby za ile mam starter załadować?
      w regulaminie nie ma o tym mowy, doładowałem i nic, dalej nie mogę wysyłać smsów premium
      wysłanie komendy P4 pod 9999 też nic nie dało, złodzieje

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Play chce zahamować wyrzucanie Starterów do kosza
Twoje informacje: