Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › PiszMów Dobowy znowu w akcji? (video)
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćWydaje mi się, ze ta kreacja jest słabsza od poprzednich, ten gościu jest taki podtatusiały. Siostry bezendu były lepsze, w sumie szkoda, że nie kontynuują dalej tego pomysłu.
-
Elektryk
Członeksiostry bez endu byly słabe, to jest jakby kontynuacją bo jeszcze chyba gorsze. Nie wiem, porażkomtel nie ma chyba pomyslu na kreację. Z resztą, nie znam nikogo z numerem w 36i6. Tylko ewentualnie simplus, który też jest w ogonie ofert na kartę na rynku. Ogólnie nie dziwię się że Plus traci klientów. Nie radzą sobie w podstawowej działalności więc nie może być inaczej. Mi już tylko jeden nr został do przeniesienia i w końcu odetchnę 🙂
-
Anonimowy
GośćS+ nie reanimują?
-
Elektryk
Członekna simplusa położyli chyba laskę bo myślą że nikt nie odejdzie. Ja też nie odchodzę mam jeden nr który doładowuje 5zł na rok i używam jako służbowy. Wiele rozmów na niego nie przychodzi tylko awaryjne. Ale plus się cieszy i prawidłowo robi 😉
-
Anonimowy
Gośćjak można przejś zpowrotem do sieci36i6 🙂
-
-
AutorWpisy