Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › Pięciocalowa nawigacja GPS-530 do wygrania w konkursie na najciekawsze zdjęcie z komórki
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 15 września zarejestrowani Czytelnicy serwisu Telix.pl będą mogli brać udział w konkursie zorganizowanym przy współudziale z Trak Electronics Polska na najciekawsze zdjęcie wykonane telefonem komórkowym. Główną nagrodą września będzie nawigacja Trak GPS-530 z navigo EU.
-
maar
Klucznikto mamy nastepny konkurs… Pewnie cos sie wrzuci 🙂
-
jogi
Uczestnikekdar mam nadzieję że z konkursu nie zrobi się znów wyścig szczurów.. 🙂 może tym razem będzie dobra zabawa i nie pojawią się tacy "krzykliwi" którzy będą się tutaj wyżywać 😉
-
maar
KlucznikJogi… niemozliwe… Ale chociaz beda mniejsze jaja z wyborem zwyciezcy jak bylo z ankieta… choc wcale nie mowie ze ten wybor bedzie mi sie podobal :p
-
Anonimowy
GośćA gdzie należy wysyłać zdjęcia?
-
Anonimowy
GośćTen wybór internautów to jak zwykle pole do nadużyć
-
maar
KlucznikCzy tym razem tez beda co tygodniowe nominacje czy odrazu na koniec bedzie wybranych 10 zdjec?
-
Kan
KlucznikBędą ujawnione zdjęcia, które zdaniem Redakcji są ciekawe i mogą być brane pod uwagę, ale nie muszą, przy wyłanianiu 10 najlepszych. Nominowana 10 zostanie ujawniona na zakończenie konkursu. Pozdrawiam Andrzej
-
maar
KlucznikA mozna jasniej? Co to znaczy BEDA UJAWNIANE? MOGA ALE NIE MUSZA?
-
Bandyto3xx
UczestnikSzkoda że od niedawna tylko jestem tutaj zarejestrowany. Widać że serwis się prężnie rozwija. Oby tak dalej.
-
Anonimowy
GośćCzy ty jesteś tym bandyto z blogu play’a? 😉
-
-
AutorWpisy