Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pełny Cennik oferty Taryfy TWÓJ PROFIL
- Ten temat ma 18 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćmusze przyznac, ze marna ta oferta.. Play Fresh nic nie pobije. Zero bonusow, jak darmowe smsy przy doladowania i waznosc konta!!! Na starych zasadch.. smiech na sali.
-
Anonimowy
GośćPozatym w regulaminie jest zapis że przejście z simplusa tj zmiana sieci kosztuje ze zmianą numeru aż 120 zł.przegieli
-
Anonimowy
Gość120 teoretycznie, wyraźnie napisane w cenniku, że jest okres promocyjny na tę usługę i koszt przeniesienia to 50zł, do odwołania.
-
Anonimowy
GośćTaki fajny pakiet internetowy popsuli 🙁 rozliczanie co do bajta vs zaokrąglanie do 100kb to jak naliczanie sekundowe vs minutowe
-
Anonimowy
Gośćnie do 100kb tylko do 200kb.
-
Anonimowy
GośćInternet do 100 (200) kb zamiast do 1 bajta, a w profilach rozmowy naliczane są minutowo. Przynajmniej nic nie piszą, że co do sekundy, BADZIEW!!!
-
Anonimowy
Gośćniewie ktos jak mozna wyłaczyc swobodny numer??
-
Anonimowy
Gość🙁 jakim kodem wyłącza się taryfę twój profil
-
Anonimowy
Gośćjaki jest kod na aktywacje taryfy twoj profil???
-
Anonimowy
Gośćokropnie żałuję,że zmieniłam ze Swojaków na tą właśnie taryfę..
dopiero potem się dowiedziałam,że nie można powrócić do poprzedniej…
przedtem płaciłam po 1gr do sieci,a teraz aż 25….
masakra.. -
Anonimowy
GośćJa też zostałem wprowadzony w błąd w punkcie plusa i przeszedłem na twój profil, czego bardzo żałuję, teraz płacę jak za zboże, a kiedyś w nowym simplusie wystarczało około 60 pln na trzy miesiące. teraz nawet na stronie głównej plusa nie bardzo można znaleźć informację na temat taryfy twój profil. Odnoszę wrażenie że Plus zrobił w balona swoich klientów i zaczął traktować nas nie tak jak powinien, zmuszając do przejścia na co raz niekorzystniejsze taryfy, niby masz wybór, ale co to za wybór 🙁 chciałbym znów móc wykupić pakiet 200 minut do plusa! zastanawiam się czy nie namówić rodziny na przejście do Pley Fresh, bo większość z nich jest w Plusie. Trzeba będzie tak zrobić!! Pozdrawiam wszystkich wyrolowanych!
-
Anonimowy
GośćJakim kodem wyłącza się taryfę Twój profil?
-
Anonimowy
GośćTa taryfa to jakas pomylka….
Zbyt mało jest w niej interesujacych pakietow, które by mnie skusiły. -
Anonimowy
GośćA mi pasuje wszyscy znajomi mają z plusa to jest super 🙂 [b] [/b]
-
Anonimowy
GośćJAK PIER**LE W TEJ TARYFIE NIE MOGĘ WYKUPIC SMS !!
-
Anonimowy
Gośćbadziew jak nie wiem co, kupiłam starter żeby mieć swobodny numer i co? „usługa chwilowo niedostępna, skontaktuj się z BOK”, żałosne…
-
Anonimowy
Gośćjak dezaktywować taryfę twój profil??
-
Anonimowy
Gośćten twój profil to lipa straszna,w ogóle w tym plusie to drogo. W ogóle w XXIw. pakiet internetowy 25 MB za 5 zł ? -.- Tragedia
-
-
AutorWpisy