Pakiet 50 minut do wszystkich sieci za 9 zł w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 50 minut do wszystkich sieci za 9 zł w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #156246 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Według informacji naszych Czytelników w Play na Kartę można aktywować Pakiet 50 minut do wszystkich sieci za 9 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #170394 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

coś jest z tego prawdą bo w play 24 jest pozycja ,,stan minut do wszystkich w pakiecie” , a więc jednak play prowadzi,gwiazdkarze w tyle

• #170395 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

18 gr za minutę ? To teraz trzeba będzie nosić co najmniej 2 fony z playem?

• #170396 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tak tylko że ten pakiet się wyklucza z sms200…

• #170397 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie, trzeba mieć więcej. Jeden z nich polecam mieć w heyah,aby net za 2gr był faktem 🙂

ale się napinacie na Playa, przecież podbno pakiety to zło, z którym walczy Play., teraz już się podobają?

• #170398 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pakiety to zło, jeśli na przykład jest stawka 30 groszy w sieci 😛

a jeśli ja mam stawkę około 33 grosze do wszystkich i jeszcze dadzą mi pakiet 18 gr do wszystkich to pakiety rządzą 😀

• #170399 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak go zwał, tak go zwał gdy na tym zyskuję. Zaczynam jednak mieć spore wątpliwości gdy ktoś zaczyna kupować drożej a sprzedawać taniej. Coś tu nie gra … Czy jednak to wszystko nie jest preludium do sprzedaży playa?

• #170400 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play zrobi wszystko aby nabić bazę klientów i dostać większą kasę za sprzedaż sieci. Rozdawanie starterów na ulicach nie pomogło, to próbują innych sposobów

• #170401 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

trzeba pamiętać że ten pakiet dostal także mix… ludzie z mixa wymiękli jak się 29gr pojawiło więc to taka drobna rekompensata chyba… 😉

• #170402 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale nie poniżej kosztów

• #170405 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

z reguły wcześniej obniżają stawki przed MTR a ten niedługo będzie niższy więc… regulamin już jest i nie jest tak różowo… wyklucza się ponoć z 3 innymi promocjami więc albo rydz albo kurka 😛

• #170406 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Trzeba pomyśleć nad tym czy warto teraz rzucać się na

promocję bez przemyślenia. Ja wolę poczekać chwilę i

zobaczyć co inni zaproponują…

• #170407 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a znając życie inni zaproponują coś w stylu "macie i odczepcie się" ;P

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #170396 w Pakiet 50 minut do wszystkich sieci za 9 zł w Play
Twoje informacje:

Anuluj