Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet 50 minut do wszystkich sieci za 9 zł w Play
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćcoś jest z tego prawdą bo w play 24 jest pozycja ,,stan minut do wszystkich w pakiecie” , a więc jednak play prowadzi,gwiazdkarze w tyle
-
Anonimowy
Gość18 gr za minutę ? To teraz trzeba będzie nosić co najmniej 2 fony z playem?
-
Anonimowy
Gośćtak tylko że ten pakiet się wyklucza z sms200…
-
Anonimowy
GośćNie, trzeba mieć więcej. Jeden z nich polecam mieć w heyah,aby net za 2gr był faktem 🙂
ale się napinacie na Playa, przecież podbno pakiety to zło, z którym walczy Play., teraz już się podobają?
-
Anonimowy
Gośćpakiety to zło, jeśli na przykład jest stawka 30 groszy w sieci 😛
a jeśli ja mam stawkę około 33 grosze do wszystkich i jeszcze dadzą mi pakiet 18 gr do wszystkich to pakiety rządzą 😀
-
Anonimowy
GośćJak go zwał, tak go zwał gdy na tym zyskuję. Zaczynam jednak mieć spore wątpliwości gdy ktoś zaczyna kupować drożej a sprzedawać taniej. Coś tu nie gra … Czy jednak to wszystko nie jest preludium do sprzedaży playa?
-
Anonimowy
GośćPlay zrobi wszystko aby nabić bazę klientów i dostać większą kasę za sprzedaż sieci. Rozdawanie starterów na ulicach nie pomogło, to próbują innych sposobów
-
Anonimowy
Gośćtrzeba pamiętać że ten pakiet dostal także mix… ludzie z mixa wymiękli jak się 29gr pojawiło więc to taka drobna rekompensata chyba… 😉
-
Anonimowy
GośćAle nie poniżej kosztów
-
Anonimowy
Gośćz reguły wcześniej obniżają stawki przed MTR a ten niedługo będzie niższy więc… regulamin już jest i nie jest tak różowo… wyklucza się ponoć z 3 innymi promocjami więc albo rydz albo kurka 😛
-
Anonimowy
GośćTrzeba pomyśleć nad tym czy warto teraz rzucać się na
promocję bez przemyślenia. Ja wolę poczekać chwilę i
zobaczyć co inni zaproponują…
-
Anonimowy
Gośća znając życie inni zaproponują coś w stylu "macie i odczepcie się" ;P
-
-
AutorWpisy