Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet 30 minut w Wielkim Korzyściobraniu Plusa
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikJak już informowaliśmy cały czerwiec w sieci Plus upłynie pod hasłem Wielkie Korzyściobranie. We wszystkich punktach sprzedaży Plusa czekają zniżki, gratisy i niespodzianki przygotowane specjalnie dla klientów operatora. Od 1 czerwca dostępna będzie także Promocja „Pakiet 30 minut”.
-
PROZAK
Uczestnik"Żenująca promocja plusa", tak powinien brzmieć temat notki, tyle zachodu aby to aktywować i pewnie mało kto to wykorzysta. To że jest to gratis ma małe znaczenie bo to jest kierowane do bardzo wąskiej grupy. Co sie dzieje w plusie że takie dziwne pomysły mają, trudno to zdefiniować
-
Anonimowy
GośćMój abo wygasł już 4mc temu i czekam a jakieś nowe abo ale po takiej farsie która zaporomnowali chodź mnie bezpośrednio nie dotyczy chyba napisze o rozwiązanie umowy dla zasady. Z bólem serca z plusem od 1998r
-
Anonimowy
GośćJako pracownik Plusa muszę potwiedzić – TO JEST ŻENUJĄCE :-(((
-
Anonimowy
Gośćjakość telefonów jest fatalna,
-
Anonimowy
Gośćdupa jasiu! pier…. to jak pono!
-
Anonimowy
GośćJa też tylko skończy mi się umowa rezygnuje z 2 tel na abonament bo plus nie dba o swoich klijentów z długoletnim stażem a to co oferują to jeden wielki h……..j?
-
-
AutorWpisy