Pakiet 30 minut w Wielkim Korzyściobraniu Plusa

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 30 minut w Wielkim Korzyściobraniu Plusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155529 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jak już informowaliśmy cały czerwiec w sieci Plus upłynie pod hasłem Wielkie Korzyściobranie. We wszystkich punktach sprzedaży Plusa czekają zniżki, gratisy i niespodzianki przygotowane specjalnie dla klientów operatora. Od 1 czerwca dostępna będzie także Promocja „Pakiet 30 minut”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #175940 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

"Żenująca promocja plusa", tak powinien brzmieć temat notki, tyle zachodu aby to aktywować i pewnie mało kto to wykorzysta. To że jest to gratis ma małe znaczenie bo to jest kierowane do bardzo wąskiej grupy. Co sie dzieje w plusie że takie dziwne pomysły mają, trudno to zdefiniować

• #175941 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mój abo wygasł już 4mc temu i czekam a jakieś nowe abo ale po takiej farsie która zaporomnowali chodź mnie bezpośrednio nie dotyczy chyba napisze o rozwiązanie umowy dla zasady. Z bólem serca z plusem od 1998r

• #175942 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jako pracownik Plusa muszę potwiedzić – TO JEST ŻENUJĄCE :-(((

• #175943 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jakość telefonów jest fatalna,

• #175944 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dupa jasiu! pier…. to jak pono!

• #175945 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja też tylko skończy mi się umowa rezygnuje z 2 tel na abonament bo plus nie dba o swoich klijentów z długoletnim stażem a to co oferują to jeden wielki h……..j?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Pakiet 30 minut w Wielkim Korzyściobraniu Plusa
Twoje informacje: