Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet 30 minut dla Mega Mix przedłużony
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Jumper.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
majko
CzłonekCiekawa odpowiedz Playa na wypuszczenie mixa przez Heyah… Ale ja i tak wolę mixa od Orange. Przynajmniej dobry telefon dają…
-
Anonimowy
Gośćdobry telefon ?
Ja jakos w ofercie orange nie widze dobrego telefonu.
poza tym orange dalej jest drogi, 70 groszy za minute to stanowczo za duzo…
a mial byc orange live, orange pop, i cos nowego w nowym orange go a jest : stare telefony, wysokie ceny i bieda w ich ofercie.
Dziekuje, ja postoje 🙂
-
Jumper
CzłonekNiestety ale popieram w zupełności.
Orange nie ma ani oferty ani telefonów – zupełna bieda.
Play to już zupełnia inna bajka, maja telefony i niskie ceny a to najbardziej interesuje konsumenta.
A pakiet 30 minut – no coz moja Mama się ucieszy, że go na razie zostawiają.
-
Anonimowy
GośćCzy ja wiem czy Orange jest taki biedny? Ma 14 milionów kart sim, co najmniej dziesięciokrotnie wyższe przychody od P4. Moja koleżanka jest w Playu i strasznie narzeka.
-
Jumper
CzłonekNo tak ma 14 milionow kart sim (aktywnych?) a play to nowy operator na rynku.
ja jestem juz dwa lata w play’u i nie narzekam.
-
majko
Członekkolego z drugiego komentarza, prosze sie pode mnie nie podszywać. A gdzie w mixie widziałeś stawki za 70 gr? Stawka w mixie wynosi 50-55 gr. TO po pierwsze a po 2 to dla mnie nokia 5220 jest dobrym telefonem.
-
Anonimowy
GośćDzisiaj na antenie TVN CNBC Biznes Grażyna Piotrowska-Oliwa, prezes PTK Centertel zapowiedziała, że w najbliższych dniach Orange zaprezentuje nową ofertę pre-paid. No cóż o tym to już mówił i obiecywał kilka dni temu rzecznik TP Wojciech Jabczyński więc nic nowego nie powiedziała.
-
Jumper
CzłonekMajko: Wszystko zalezy od gustu…
Niestety Nokia 5220 jest podstawowym modelem, ani to 3g, ani muzyczny ani multimedialny – taki sobie telefon ale jak wyzej … wszystko zalezy od gustu.
Lea:
Od miesiaca bucza o nowej ofercie w Orange i co ?
dalej to samo…
-
-
AutorWpisy