Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet 100 zł za 30 zł, czyli Święta w Play Fresh – Regulamin
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCzyli z Regulaminu wynika, że można przedłużyć ważność niewykorzystanych złotówek zasilając konto. Fajnie!
-
Anonimowy
GośćZasady znane, więc pakiecik bardzo miły i korzystny.
I proszę mi tu nie wyjeżdżać z nowu z 30 dniami ważności, bo można sobie z tym poradzić.
W każdym razie Play Fresh na Święta rozłożył konkurencję. :lol -
Iomega
CzłonekTak, pakiecik przyda sie na święta. Z tego wynika, że komórkowe sieci w tym roku nie zaspały na święta:) Każda coś zaoferowała.
-
Anonimowy
GośćPakiecik jest dobry dla osób faktycznie dużo rozmawiających, na pewno zdarzają się też osoby, które wykorzystają jakieś 10% z bonusu.
-
Anonimowy
GośćSam bonus naprawdę fajny, ale gdzie w regulaminie napisane jest, że pakiet można przedłużyć? Ja tu widzę wyraźny zapis, że ważny jest 30 dni. Dla porównania Heyah oferuje bonus nieco niższy, bo podwójny, ale można z niego korzystać tak długo, jak ważne jest konto.
-
Anonimowy
Gośćdobra wiadomość:) mi się podoba ta oferta 😀
-
Anonimowy
GośćA co z promocjami świątecznymi w taryfach abonamentowych? W orange mają się niebawem pojawić, a tu nadal brak wzmianki. Ciekawa jestem co zaproponują, bo trzeba przyznać, że oferta pre-paidowa bardzo korzystna.
-
-
AutorWpisy