Pakiet 100 zł za 30 zł, czyli Święta w Play Fresh – Regulamin

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 100 zł za 30 zł, czyli Święta w Play Fresh – Regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #150831 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Oferta Promocyjna „Pakiet 100 zł za 30 zł” skierowana jest do wszystkich Użytkowników Oferty Play Fresh. Regulamin dla Oferty Play Fresh obowiązuje od 07.12.2010 r. do 31.12.2010 r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238596 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czyli z Regulaminu wynika, że można przedłużyć ważność niewykorzystanych złotówek zasilając konto. Fajnie!

• #238606 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zasady znane, więc pakiecik bardzo miły i korzystny.
      I proszę mi tu nie wyjeżdżać z nowu z 30 dniami ważności, bo można sobie z tym poradzić.
      W każdym razie Play Fresh na Święta rozłożył konkurencję. :lol

• #238608 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Tak, pakiecik przyda sie na święta. Z tego wynika, że komórkowe sieci w tym roku nie zaspały na święta:) Każda coś zaoferowała.

• #238736 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiecik jest dobry dla osób faktycznie dużo rozmawiających, na pewno zdarzają się też osoby, które wykorzystają jakieś 10% z bonusu.

• #238812 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sam bonus naprawdę fajny, ale gdzie w regulaminie napisane jest, że pakiet można przedłużyć? Ja tu widzę wyraźny zapis, że ważny jest 30 dni. Dla porównania Heyah oferuje bonus nieco niższy, bo podwójny, ale można z niego korzystać tak długo, jak ważne jest konto.

• #238916 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dobra wiadomość:) mi się podoba ta oferta 😀

• #238930 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co z promocjami świątecznymi w taryfach abonamentowych? W orange mają się niebawem pojawić, a tu nadal brak wzmianki. Ciekawa jestem co zaproponują, bo trzeba przyznać, że oferta pre-paidowa bardzo korzystna.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Pakiet 100 zł za 30 zł, czyli Święta w Play Fresh – Regulamin
Twoje informacje: