Oszuści wykorzystują Gadu – Gadu

Start Forum Operatorzy Komunikatory Oszuści wykorzystują Gadu – Gadu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #156068 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Tym razem internetowi oszuści do swoich celów postanowili wykorzystać nie sklepy internetowe ale komunikator GG. Uaktywnili się także komórkowi oszuści. Tym razem zmienili jednak treść wiadomości SMS, pisze Alert24.pl.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171455 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

NIECH OPY NIE PIERD…LĄ!!!!! bo sami oszukują swoich klientów – nie zapomnę wiadomości z numeru 72xx coś tam o treści mniej więcej – KTOŚ PRZESYŁA CI WIADOMOŚĆ – ABY DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO WPISZ coś tam I WYŚLIJ NA NUMER jakiś tam – nie pamiętam dokładnie co i na jaki numer ale posłałem bo byłem pewny że to jakaś akcja w stylu kartki elektronicznej – JAK SIE WKURZYŁEM jak dostałem odpowiedź w stylu: MASZ 7 WIADOMOŚCI – WYBIERZ NUMER, KTÓREJ TREŚĆ CHCESZ POZNAĆ :/ no ludzie sory ale TO JEST JAWNE OSZUSTWO!!!! i to opy przyzwalają takim naciągaczom wysyłać spam do swoich klientów!

• #171456 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mlody to nie opy oszukuja klintow operator nie odpowiada za tresci przesylanych wiadomosci, smsy o ktorych piszesz sa z firmy wapster mozesz zadzwonic do nich i im nagadac 022 3319338. Przeczytaj ich regulamin jest tam zapis ze korzystanie z ich uslug daje przyzwolenie do przesylania takiego wlasnie spamu.

• #171457 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gościu – to że mamy durne prawo które pozwala opom NIE PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI ale jednocześnie CZERPAĆ ZYSKI – to mnie akurat nie obchodzi! Uczciwy op/wydawca gazety lub jakiegokolwiek innego medium DZIĘKUJE reklamodawcy który OSZUKUJE jego klienta – jak nie rozumiesz to sory :/ a i młody to byłem z 10 lat temu 🙂

• #171458 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

aha – wiadomośc pochodziła Z WEWNĄTRZ sieci bo multimedia ściągam tylko z portalu operatora!

• #171459 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jakim trzeba być DEBILEM żeby na takie stare numery jeszcze się nabierać ???!!!

• #171460 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

aśka powaga- tylko debile sie na to łapią a pozniej pretensje… banda ingorantów..

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #171457 w Oszuści wykorzystują Gadu – Gadu
Twoje informacje:

Anuluj