Start › Forum › Operatorzy › Komunikatory › Oszuści wykorzystują Gadu – Gadu
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNIECH OPY NIE PIERD…LĄ!!!!! bo sami oszukują swoich klientów – nie zapomnę wiadomości z numeru 72xx coś tam o treści mniej więcej – KTOŚ PRZESYŁA CI WIADOMOŚĆ – ABY DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO WPISZ coś tam I WYŚLIJ NA NUMER jakiś tam – nie pamiętam dokładnie co i na jaki numer ale posłałem bo byłem pewny że to jakaś akcja w stylu kartki elektronicznej – JAK SIE WKURZYŁEM jak dostałem odpowiedź w stylu: MASZ 7 WIADOMOŚCI – WYBIERZ NUMER, KTÓREJ TREŚĆ CHCESZ POZNAĆ :/ no ludzie sory ale TO JEST JAWNE OSZUSTWO!!!! i to opy przyzwalają takim naciągaczom wysyłać spam do swoich klientów!
-
Anonimowy
GośćMlody to nie opy oszukuja klintow operator nie odpowiada za tresci przesylanych wiadomosci, smsy o ktorych piszesz sa z firmy wapster mozesz zadzwonic do nich i im nagadac 022 3319338. Przeczytaj ich regulamin jest tam zapis ze korzystanie z ich uslug daje przyzwolenie do przesylania takiego wlasnie spamu.
-
Anonimowy
GośćGościu – to że mamy durne prawo które pozwala opom NIE PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI ale jednocześnie CZERPAĆ ZYSKI – to mnie akurat nie obchodzi! Uczciwy op/wydawca gazety lub jakiegokolwiek innego medium DZIĘKUJE reklamodawcy który OSZUKUJE jego klienta – jak nie rozumiesz to sory :/ a i młody to byłem z 10 lat temu 🙂
-
Anonimowy
Gośćaha – wiadomośc pochodziła Z WEWNĄTRZ sieci bo multimedia ściągam tylko z portalu operatora!
-
Anonimowy
Gośćjakim trzeba być DEBILEM żeby na takie stare numery jeszcze się nabierać ???!!!
-
Anonimowy
Gośćaśka powaga- tylko debile sie na to łapią a pozniej pretensje… banda ingorantów..
-
-
AutorWpisy