Orange wciąż może wrócić do piłki nożnej

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange wciąż może wrócić do piłki nożnej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #156960 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Według informacji Przegladu Sportowego Orange wciąż może wrócić do piłkarskiej ekstraklasy. Wszystko dlatego, że Telekomunikacja Polska podpisała z Orange umowę licencyjną, na mocy której TP uzyskała prawa do sprzedawania pod marką Orange swoich produktów i usług. Tylko że analogiczną zmianę szykuje sieć Era (na T-Mobile).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #166614 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W dup… mam taki sport, gdzie pilkarze sie upijaja, a pozniej i tak wygrywa ten kto ma wygrac, bo wszyscy biora lapowki i przy kielichu ustalaja wyniki meczow. Dopoki komunistyczny PZPN bedzie rzadzil polska pilka nic sie nie zmieni a sponsorowanie takich ludzi to wstyd, niech lepiej ORANGE pomoze w budowie boisk przy szkolach ,albo kilku hal sportowych.

• #166615 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to bardzo wazna informacja,pomijajac niby extraklase jak kolega wyzej słusznie stwierdził,ala na przenikaniu sie marki tp w orange a nie jak piszą "orange jako czesc tp"???o czym mowa?umowa licencyjna-owszem transfer kasy z jednego kurczącego sie worka do wiekszego orange-ucieczka przed konkurencją i regulacją..we Francji oberwali za to kare

• #166616 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mi się jakoś ekstraklasa zawsze kojarzy z Orange,więc dobrze żeby i oficjalnie tak było, że Ekstraklasa = Orange

• #166617 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hary: W sumie racja, jednakowo źle mi się kojarzy i Ekstraklasa i Orange więc, fakt, dobrana byłaby z nich para 🙂

• #166618 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ee tam Orange Ekstraklasa dobrze brzmi – zresztą wypadałoby, żeby Orange był głównym sponsorem z racji transmisji Ekstraklasy na swoim sportowym kanale

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Orange wciąż może wrócić do piłki nożnej
Twoje informacje: