Orange strefa -oficjalnie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange strefa -oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #153091 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Od dziś operator Orange wprowadza ofertę Orange strefa, czyli tani telefon stacjonarny bez kabli i gniazdka, działając na sieci GSM. Abonament to 20 zł miesięcznie, w którym zaszyte jest 60 minut na połączenia do sieci stacjonarnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta zła nie jest, 20 zeta za abo to niewiele, mogliby dać jeszcze jakieś pakiety do sieci komórkowych, ale i tak nie jest źle.

• #190330 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem, czemu te minuty nie są również do Orange. Trochę to dziwne, podobnie jak w sumie niewielkie korzyści przy umowie 36 mscy. Jak na spóźnione względem konkurencji wprowadzenie takiej oferty, to debiut przciętny

• #190331 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na konkurencyjnym portalu widziałem zestawienie ofert stacjonarnych większości opów komórkowych i akurat orange wypada całkiem dobrze na tle innych (najniższe abo i stawka na stacjonarne). Fakt, brakuje trochę tych minut do orange, ale moim zdaniem oferta lepsza niż przeciętna…

• #190332 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niezle..aktywacja 20pln,tel 120pln na 24 mies,20pln/60min na stacjo,zmiana strefy 5pln.oferta na: db.

• #190333 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem taka oferta to jedynie granie na resentymentach klientów , dla których niegdyś "stacjonarny stanowił niedościgniony obiekt marzeń . Podobnie pisałem o Erze Domowej . Brak zalet pełnej mobilności , brak zalet prawdziwego stacjonarnego ("druty" na których można mieć internet) . Aktualnie za 20 zl można mieć więcej w prepaidach .

• #190334 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No tak tylko trzeba patrzeć na to, że ktoś kto kupi taki telefon dostaje nr. stacjonarny a więc inne osoby mogą dzwonić na ten numer po znacznie niższych stawka niż na telefon komórkowy. Nie każdemu potrzebna jest mobilność. To że rynek telefonii stacjonarnej się kurczy to fakt ale jest to po prostu forma poszerzenia oferty usług przez Orange. Zresztą ostatnio na podobny ruch zdecydował się P4. Myślę, że również Polkomtel niedługo poinformuje o wprowadzeniu takiej oferty.

• #190336 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rafaik: pełna zgoda, zarzut braku mobilności moim zdaniem jest nietrafiony, w końcu mówimy o telefonie stacjonarnym. A cenowo ta propozycja nie wygląda najgorzej. Zobaczymy jak zareagują na to inni operatorzy.

• #190337 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jacek: Ja nie oczekuję żadnych ruchów ze strony konkurencji tu nie będzie walki. Oferta jest pewnej docelowej grupy.

• #295074 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

odradzam orange strefa, mam ciągłe komunikaty że jestem poza zasięgiem swojej strefi i przez to nie mogę dzwonić ale rachunki to przychodzą !!!

• #299457 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam problem z nowa orange strefa niby dziala w kraju ale mam ja juz miesiac i rodzina z usa nie moze sie dodzwonic orange twierdzi ze to nie ich wina ze wina lezy po stronie usa winnych brak a polaczen z usa zero czy ktos wie jak rozwiazac ten problem????

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Orange strefa -oficjalnie
Twoje informacje: