Orange rozdaje darmowe SMS-y

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange rozdaje darmowe SMS-y

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
  • Autor
    Wpisy
    • #150784 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange rozsyła informację o przedświątecznych prezentach w postaci darmowych SMS-ów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238941 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

spoko, mała rzecz a cieszy, zawsze można wykorzystać na życzenia świąteczne.

• #238942 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Jestem klientem prapaida orange go i równolegle schodzę z preapida ery oraz zakupiłem niedawno play i po pierwsze jestem bardzo zadowolony własnie między innymi z orange i play. Z orange świętowałem ostatnio nawiasem mówiąc 11 urodziny od tylu lat jestem wierny tej marce ale… proszę niech orange nie rozśmiesza mnie taką promocją ja wiem, że Święta i trzeba się uśmiechnąć ale bez przesady, nawiasem mówiąc weekend kończy sie 12 grudnia czyli na smski mamy 4 dni haha w liczbie 20 i tylko do orange. Mimo, że lubię tę markę rozbawiłem się co nie miara zwłaszcza po ostatnich publikacjach dotyczących faktycznych kosztów 1 smsa:) A tak nawiasem mówiąc w play jest 600 smsów na 1 miesiąc i … do wszystkich. Kalkulacja nawet przedszkolaka jest prosta.

• #238943 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Aha i zapomniałem dodać, że w play za 6 złotych rachunek jest oczywisty i prosty.

Posiadam również na podtrzymaniu GaduAira i myślałem jeszcze 3 miesiące temu, ze właśnie ta marka razem z playem będzie w najbliższym roku wiodła prym na rynku ale po ostatnich wiadomościach zwłaszcza o zmianie cennika z dniem 15 grudnia zwłaszcza w kwestii cennika pakietów internetowych widać, że się przeliczyłem, czyżby do spólki z erą dasfidania Gaduair ?

• #238944 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niesamowite ale mega bonus:):) a tak na poważnie to chyba trochę bezsensu dawać taką rzecz. Jak zawsze tylko po swojej sieci :/ Jeszcze jaki warunek 🙂 wydaj 2zł a dostaniesz…

• #238945 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Nick, jakbym nie wiedział jaka dziś data to bym pomyślał, że 1 kwietnia i to żart primaaprilisowy 🙂 Jeśli w zamyśle orange było to by się o nim pisało no to udany żarcik. Pozdrawiam wszystkim komentujących na telixie:)

• #238946 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no ale nikt przecież nie twierdzi, że to jest mega bonus, ot takie świąteczne urozmaicenie oferty. Moim zdaniem to jest pozytywne. Nie wszystkie promocje mogą być sobie równe, raz obniżają ceny netu, innym razem wprowadzają nowy tablet, a jeszcze innym dają właśnie te 20 smsów.

• #238947 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dziwne sa te promocje w orange ten co je wymysla te niech uda sie do psychiarty play fresh najlepszy jest

• #238952 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

A tak nawiasem, która u Was godzina jest bo widzę tak: ostatni post ode mnie 19:24 hahahaa dalej idąc post od franco 19.25:) a od pino inowrocław 19:35 🙂 u mnie jest godzina w tej chwili 19:10 zachodze w głowe jak to może być, ciekawe z jakim czasem ten post wejdzie a może to już Święta i te 4 dni bonusu smsowego od orange faktycznie się przydadzą bo jaki sens dawać na 4 dni kiedy mało kto już wysyła na Święta wszak to jeszcze 2 tygodnie Hahahaa no nie mogę:) widze jak zabawa to zabawa

• #238953 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

a tak na poważnie to widzę, że w telixie chyba nie przestawiony zegar systemowy bo wszedł mój post równo godzinę później hmmmm a tak już chciałem jakoś usprawiedliwić tę „zajefajną” promocję od orange 🙂 😀

• #238955 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

A i taka dygresja jeszcze. Widać, że pracownicy telixa są hmmmm bardzo pracowici bo każdy z nas jak mniemam przestawił czas o godzinę do tyłu a więc spaliśmy o godzinę dłużej natomiast telix jak widzę to nie śpioszek i pracują o tę godzinę dłużej:) Pozdrawiam zatem cały zespół redaktorów „pracusiów” z telixa:)

• #238957 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No dobra ale jakie jest to urozmaicenie że dają 20 smsów po Orange za wydane 2zł no nie przesadzajmy, jeszcze do wsyzstkich no to jeszcze coś ale po Orange…

• #238961 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i fajnie. Zawsze to parę sms-ów można wysłać.

• #238993 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taa promocja jest super nic tylko brać jeszcze kilka starterów specjalnie dla niej warto kupić 🙂 jak nie patrzeć 20 smsów i to tylko po ORANGE nie chodzi piechotą. A tak na poważnie ja osobiście bym nie reklamował takiej oferty bo co to za oferta. Komentarze mówią same za siebie.

• #239025 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale emocje. 16 komentów. :lol

• #239050 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Skoro w Orange smsy są po 20 gr, to wydając 2 zł otrzymuje się 20 smsów czyli 4 zł, czyli 2 zł jesteśmy na plusie. To promocja dla dzieci tylko i wyłącznie, które ciułają grosz do grosza.

• #239098 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie powiem, żeby ta promocja była szczególnie ciesząca. Raczej nie wywołuje u klientów efektu wow, jakby otrzymali podwójne doładowanie.

• #239103 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Troszeczkę mały ten prezent 😉 W Tak-taku za pakiet 600 smsów płacę 6 zł. Wprawdzie te smsy w Orange dostaje się bez opłat, za obniżenie konta, ale ich wartość jest bardzo mała. Trzeba to jakoś aktywować?

• #239118 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie napisali czy oferta dotyczy tylko pre-paidów , czy również ofert abonamentowych. Póki co bonusy były głównie właśnie w pre-paidach. orientujecie się czy w abonamencie też mają się pojawić jakieś świąteczne promocje?

• #239148 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Kolec i o te emocje chyba chodziło, żeby o orange było głośno choć naprawdę super promocja wywołała by lepszą i reklamę dla tej firmy i rozgłos i … no właśnie co..? Oczywiście większe emocje! 🙂

• #239173 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta bardzo przeciętna. W porównaniu z konkurencja Orange dalej pozostaje w tyle. Taki bonus to w sumie żadna korzyść, lepiej wychodzi w pakiecie niż tak… i znowu po sieci tylko…

• #239232 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szaleństwo! W Heyah darmowe smsy w sieci są nawet przy zerowym stanie konta, byle byłoby ważne;)

• #239424 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Karola, fajnie, że organizują w Orange dużo promocji, ale przyznaj, że nie jest ona wartościowa. Jak wspominałem, w pakiecie Tak-taka mam 600 sztuk za 6 zł, czyli za 2 zł, jakieś 200. 10 razy więcej i bez specjalnych promocji, bo pakiet dostępny jest w ofercie od bardzo dawna.

• #239447 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@nick nie wiem czy bez sensu? W zwierzęcych taryfach dali pogaduchy i osobiście z tego korzystam. Normalnie za takie połączenia naliczaliby opłatę,a tak to można obiżyc nieco swój rachunek

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
Odpowiedz na: Orange rozdaje darmowe SMS-y
Twoje informacje: