Orange One zastąpi Orange Go?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange One zastąpi Orange Go?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #151828 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od kilku dni na blogu rzecznika Grupy TP trwała dyskusja na temat możliwości zmiany usługi pre-paid Ornge Go na nową o nazwie Orange One. Dziś Wojciech Jabczyński potwierdził, że prace nad nową oferta pre-paid są kontynuowane.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #232563 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Po roku od wprowadzenia Fresh oraz znacznym zmodyfikowaniu ofert przez innych operatorów, Orange w końcu się obudził. Ciekawe tylko na jak długo?

• #232566 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

blom: chyba tutaj lekko niedoceniasz orange. przeciez oni dawno juz wzmocnili swoja oferte prepaid w odpowiedzi na fresha. teraz widocznie szykuja cos nowego. a dodatkowe pakiety maja szczegolna wartosc w przypadku orange, bo tam do wyboru jest sporo uslug dodatkowych. nawet sama nokia mail. choc to akurat malo pakietowe jest. 🙂

• #232567 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i nadal brak pakietów danych tak jak w play fresh a to by było bardzo dobre i umocniło orange dali by 1 gb 25 i 2 gb za 40 i to by było super ale co tam nie dadzą no cóż trzeba czekać lub ggair

• #232572 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Według mnie Orange dodając kolejna ofertę przesadza. Sam sobie zrobi konkurencję, a do tego zagmatwa oferte. Lepiej udoskonali, a właściwie uprościć, to co jest obecnie. Tych wszystkich promocji już trudno śledzić użytkownikowi obeznanemu w temacie, a co ma mówić zwykły uzytkownik telefonu na karte?, który nie sledzi internetowych dyskusji?

• #232586 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

Tylko umiecie narzekać 🙂 skoro wszystkim pasuje play czy coś tam innego to się przenieście i z głowy – proste? wieczne biadolenie i tyle – mi tam pasuje orange abonament i nie interesuje mnie za bardzo czy w innej sieci może bym miał 3min więcej ,albo 5MB transferu . Iomega a co niby tu można jeszcze uprościć w Orange go? weź chociażby plusa – kilka taryf -50 różnych pakietów , dodatków itd . Najprostszą ofertę ma mBank – 0,19gr /min do wszystkich -jak ktoś chce prosto to może się przenieść :))

• #233451 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wydaje mi się, że należy oddzielić te dwie oferty. Przecież wszelkie przywileje rozdzielone są na zupełnie innych zasadach. Poza tym jednak dodatkowe bonusy to chyba przywilej?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Orange One zastąpi Orange Go?
Twoje informacje: