Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange o darmowym przenoszeniu numerów z Playa też odchodzą
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćA jeśli mam nr w orange w zetafonie i mam jeszcze 2 lata umowy to moge przenieść swój nr do play mixa przenosząc umowe do play ?
-
Anonimowy
GośćTeż już przenoszą z Play do orange ? no to dobrze ze już TEŻ przenoszą bo z poręczy do Play też już ale dawno dawno ;]
-
Giee
Członekdo kozaknst – raczej tak nie da rady. za przeniesienie nie zapłacisz nic, ale kare na pewno. ewentualnie dopiero za 2 lata
-
Anonimowy
Gośćkozak: nie mozesz, nawet na abonament nie mozesz przejsc, a co dopiero mnp. musisz placic zdrapki 50zl na 3mc i czekac. chyba ze masz 600zl kary
-
Anonimowy
GośćDajcie se spokój z oranżadą – ich system bilingowy to jakies jaja (nowa matematyka 😉 ) a ceny też mijają się z rzeczywistością. Żona miała przez 2 lata numer w orange i przeniosła go do Play’a i jest zadowolona – w orange na 10 połączeń około 4-6 było albo rozłączanych (nie wiadomo czemu) albo w ogóle nie szło się połączyć. Nie dalej jak wczoraj wyskoczyli z hasłem na stronie "Twoje punkty profit mogą wyświetlać się niepoprawnie – pracujemy nad rozwiązaniem problemu". Myślałem, że walne :)))
-
Anonimowy
Gość@Morpheus, info o proficie jest co najmniej od miesiąca, ale punkty sie naliczają poprawnie. Mnie w O. nic nie przerywa, ale i tak pewnie się przeniosę 🙂
-
-
AutorWpisy