Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange i TP w programie lojalnościowym Payback?
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
CzłonekZ niepotwierdzonych informacji Pulsu Biznesu wynika, że Orange i TP zastaną uczestnikami programu lojalnościowego Payback. Według „PB” start ma nastąpić w połowie września. Przypomnijmy niedawno Orange poinformowało o zakończeniu swojego programu lojalnościowego „Profit”.
-
Anonimowy
GośćProgram nazywa się Payback, w tytule newsa jest troszkę
inaczej 😀
-
Anonimowy
GośćJuha -> Dzięki. Sam nie wiem jak to się stało albo podświadomie myślę o Play albo niechcący wcisnąłem literkę "l" bo znajduje się ona blisko "p"
-
Anonimowy
Gośćjeśli faktycznie będzie ten program to bardzo fajnie ponieważ punkty zbiera się u wielu partnerów, było by to znacznie lepsze rozwiązanie niż stary profit.
-
Anonimowy
Gośćczyżby także bp partnerclub – 16 września nowy program
-
Anonimowy
GośćCzy fajnie nie wiem, wg mnie nie jest to fajne. Bo te dotychczasowe punkty trzeba szybko wydac. A jak sie tego nie zrobi to przepadaja, bardzo nie fair.
-
Anonimowy
GośćNo cóż czasmi tak bywa że coś się kończy a coś zaczyna i nie mamy na to wpływu. Trzeba wykorzystać stare punktu i tyle, przyszłośc programu zapowiada sie całkiem dobrze.
-
Anonimowy
GośćNiby prawda ale czy na dobre to sie okaze. Zrobili dwa bledy, dali krotki czas na wykorzystanie a drugi to taki ze dali ten miesiac w okresie wakacyjnym… dla mnie troche dziwne, ale to nie przypadkiem zrobione jest.
-
Anonimowy
GośćTeż mnie wkurza ten termin. W listopadzie wydłużam
umowę. Nie wiem czy wezmę 12 miesięcy bez fonu czy 24 z
fonem. Zawsze punktami rozliczałem cenę fonu, a tak
musiałem sprzedać doładowania POP na Allegro za punkty. A
ceny zaniżone bo każdy chce sprzedać. W BP się pytałem bo
też mam punkty za benzynę, to powiedzieli mi że punkty
przechodzą. Ale nie ma nic o tym na ich stronce. Czy ktoś
wie coś o tym ?
-
Anonimowy
Gośćmogliby w ogóle nie dać możliwości wymiany, a jednak dali ponad miesiąc wcześniej znać o tym. Przynajmniej można zarobić na sprzedaży pkt albo wymianie na jakieś gadżety.
-
-
AutorWpisy