Orange i TP w programie lojalnościowym Payback?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange i TP w programie lojalnościowym Payback?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #154772 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Z niepotwierdzonych informacji Pulsu Biznesu wynika, że Orange i TP zastaną uczestnikami programu lojalnościowego Payback. Według „PB” start ma nastąpić w połowie września. Przypomnijmy niedawno Orange poinformowało o zakończeniu swojego programu lojalnościowego „Profit”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180645 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Program nazywa się Payback, w tytule newsa jest troszkę

inaczej 😀

• #180646 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Juha -> Dzięki. Sam nie wiem jak to się stało albo podświadomie myślę o Play albo niechcący wcisnąłem literkę "l" bo znajduje się ona blisko "p"

• #180647 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jeśli faktycznie będzie ten program to bardzo fajnie ponieważ punkty zbiera się u wielu partnerów, było by to znacznie lepsze rozwiązanie niż stary profit.

• #180648 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyżby także bp partnerclub – 16 września nowy program

• #180649 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy fajnie nie wiem, wg mnie nie jest to fajne. Bo te dotychczasowe punkty trzeba szybko wydac. A jak sie tego nie zrobi to przepadaja, bardzo nie fair.

• #180650 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No cóż czasmi tak bywa że coś się kończy a coś zaczyna i nie mamy na to wpływu. Trzeba wykorzystać stare punktu i tyle, przyszłośc programu zapowiada sie całkiem dobrze.

• #180651 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niby prawda ale czy na dobre to sie okaze. Zrobili dwa bledy, dali krotki czas na wykorzystanie a drugi to taki ze dali ten miesiac w okresie wakacyjnym… dla mnie troche dziwne, ale to nie przypadkiem zrobione jest.

• #180652 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też mnie wkurza ten termin. W listopadzie wydłużam

umowę. Nie wiem czy wezmę 12 miesięcy bez fonu czy 24 z

fonem. Zawsze punktami rozliczałem cenę fonu, a tak

musiałem sprzedać doładowania POP na Allegro za punkty. A

ceny zaniżone bo każdy chce sprzedać. W BP się pytałem bo

też mam punkty za benzynę, to powiedzieli mi że punkty

przechodzą. Ale nie ma nic o tym na ich stronce. Czy ktoś

wie coś o tym ?

• #180653 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mogliby w ogóle nie dać możliwości wymiany, a jednak dali ponad miesiąc wcześniej znać o tym. Przynajmniej można zarobić na sprzedaży pkt albo wymianie na jakieś gadżety.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Orange i TP w programie lojalnościowym Payback?
Twoje informacje: