Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange funduje drugi bilet do kina
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośća gdzie bilety kosztuja 25pln, ze na 2 seansach
zaoszczedzam 50pln?
-
Anonimowy
Gośćale oczywiscie sama mysl bardzo dobra, no ale to chyba
nie jest cala nowa oferta prepaida orange?
-
Anonimowy
Gośćniech sobie te bilety pod buta wsadzą może bedą wyżsi na co oni czekają jedno jest pewne swoich klientow mają głęboko w D..ie taka jest prawda. niech ktoś kupi tą siec!!! i cos wkoncu zrobi!!!!
-
Anonimowy
Gośćmnie sie toto podoba.
Haju, bilety po 25 to w Warszawie nie rzadkosc; czasem i po 30 cie skroja. 1 bilet w prezencie to tez zauwazalna oszczednosc.
-
Anonimowy
Gość"zaoszczędzimy 50 zł. To aż 173 minuty rozmów po 0,29 gr każda" – to chyba jak ktoś ma w Play Fresh numer 😛
-
Anonimowy
GośćW Wielkiej Brytanii oferta ta dostepna jest juz od conajmniej 2 lat tzw. Orange Wednesdays. Wysylasz smsa na specjalny numer, kosztuje on wiecej niz zwykly sms ale nie kasuja cie jak za zboze. Ok 50 pensow o ile pamietam. Nie jestem w Orange wiec, nie wiem dokladnie.
-
Anonimowy
GośćSkorzystają nieliczni w miastach, a gdzie reszta? To się nazywa marketing – dać, ale …. mało i zrobić szum medialny.
-
Anonimowy
GośćA mi się wydaje, że skorzysta z tego sporo ludzi. A poza tym lepiej w ogóle coś dać a nie tylko kazać sobie płacić…
-
Anonimowy
GośćW Heyah też są bonusy za przynależność do sieci- typu popcorn w CinemaCity czy herbata w KFC. Ważne, że sa opcje i operatorzy wychodzą ze swoją ofertą poza ofertę stricte telefoniczną. Bonus ciekawy. Kolec, wiadomo od zawsze, że ludzie mieszkający w większych miastach mają więcej możliwości 🙂 Chyba, że Twoim zdaniem Orange powinno poczuwać się do tego, by przy okazji takiej oferty postawić Cinema City w każdej wsi.
-
Anonimowy
GośćBruno – wystarczy obniżyć stawki, zrobić tańsze telefony, a nie zajmować się pierdołami dla NIEKTÓRYCH.
-
Anonimowy
Gośćale z Ciebie…. proszę zamilknij na wieki
-
-
AutorWpisy