Orange Freedom – nowa oferta

Start Forum Operatorzy Komunikatory Orange Freedom – nowa oferta

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #151031 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dziś w Orange Freedom niższe ceny w wyższych opcjach. Pakiet  Złotówek (20 lub 30) pozostaje. Oferta na razie tylko dla nowych klientów, wkrótce będzie także dla przedłużających umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237231 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ceny wygladaja przyzwoicie. dla mnie interesujace sa te male przepustowosci. bo w sumie, jezeli ktos uzywa internetu tylko do czytania wiadomosci, to moze mu mniej niz 1 Mbps wystarczyc.

• #237235 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Marketingowcy zrozumieli, że to konieczność, bo na necie opiera się teraz większość ofert operatorów telekomunikacyjnych. TP zaczęła od pakietu biznesowego, potem neostrada więc i freedom musiał być obniżony. Pewnie podobnych zabiegów będziemy mogli spodziewać się po konkurencji, ale zastanawiam się tylko, czy aż na będą mogli zejść z cenami.. No nic, czas pokaże, do świąt jeszcze trochę..

• #237239 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widać, że nie tylko Neo walczy o swoją pozycję, ale też orange freedom, a wiadomo, że doszły nowe urządzenia – tablety, które będą pożerać więcej transferu niż komórki. Dziwi mnie tylko 256kb/s nie wiem kto by się na to zdecydował prawdę mówiąc.

• #237295 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na stronie orange ani śladu nowej oferty – chyba że te 59 zł za 10Mb to tylko razem z tel abonamentowym w Orange ? w każdym razie new wygląda na niepełny

• #237476 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na stronie pewnie niedługo pojawią się informacje. Wszystko jest opisane na blogu rzecznika i raczej tego trzeba się trzymać i traktować jako rzetelne źródło informacji.

Ewentualnie warto podejść do salonu i zabrać ze sobą regulamin i przeczytać szczegóły oferty. Nawet to może być najlepsze rozwiązanie bo można się podpytać szczegółowo kogoś na miejscu.

Przy okazji zapytam się, czy w salonach Orange można kupować oferty TP? Bliżej mam do Orange, i nie wiem czy dostanę informację na temat pakietu biznesowego oferowanego przez TP

• #237586 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Faktycznie trzeba przyznać, że ceny wyraźnie się zmieniły. Ciekawa jestem czy operatorzy planują jeszcze jakieś promocje na święta? Mogliby jeszcze zaproponować możliwość testowania, by móc przeanalizować jakość przed zakupem. W Tp taka opcja sprawdza się już jakiś czas, a ceny mają dość konkurencyjne.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #237476 w Orange Freedom – nowa oferta
Twoje informacje:

Anuluj