Start › Forum › Operatorzy › Komunikatory › Orange Freedom – nowa oferta
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćceny wygladaja przyzwoicie. dla mnie interesujace sa te male przepustowosci. bo w sumie, jezeli ktos uzywa internetu tylko do czytania wiadomosci, to moze mu mniej niz 1 Mbps wystarczyc.
-
Anonimowy
GośćMarketingowcy zrozumieli, że to konieczność, bo na necie opiera się teraz większość ofert operatorów telekomunikacyjnych. TP zaczęła od pakietu biznesowego, potem neostrada więc i freedom musiał być obniżony. Pewnie podobnych zabiegów będziemy mogli spodziewać się po konkurencji, ale zastanawiam się tylko, czy aż na będą mogli zejść z cenami.. No nic, czas pokaże, do świąt jeszcze trochę..
-
Anonimowy
GośćWidać, że nie tylko Neo walczy o swoją pozycję, ale też orange freedom, a wiadomo, że doszły nowe urządzenia – tablety, które będą pożerać więcej transferu niż komórki. Dziwi mnie tylko 256kb/s nie wiem kto by się na to zdecydował prawdę mówiąc.
-
Anonimowy
Gośćna stronie orange ani śladu nowej oferty – chyba że te 59 zł za 10Mb to tylko razem z tel abonamentowym w Orange ? w każdym razie new wygląda na niepełny
-
Anonimowy
Gośćna stronie pewnie niedługo pojawią się informacje. Wszystko jest opisane na blogu rzecznika i raczej tego trzeba się trzymać i traktować jako rzetelne źródło informacji.
Ewentualnie warto podejść do salonu i zabrać ze sobą regulamin i przeczytać szczegóły oferty. Nawet to może być najlepsze rozwiązanie bo można się podpytać szczegółowo kogoś na miejscu.
Przy okazji zapytam się, czy w salonach Orange można kupować oferty TP? Bliżej mam do Orange, i nie wiem czy dostanę informację na temat pakietu biznesowego oferowanego przez TP
-
Anonimowy
GośćFaktycznie trzeba przyznać, że ceny wyraźnie się zmieniły. Ciekawa jestem czy operatorzy planują jeszcze jakieś promocje na święta? Mogliby jeszcze zaproponować możliwość testowania, by móc przeanalizować jakość przed zakupem. W Tp taka opcja sprawdza się już jakiś czas, a ceny mają dość konkurencyjne.
-
-
AutorWpisy