Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange Ekstra Numer komercyjnie
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Iomega
CzłonekTa oferta pomarańczy, to całkiem fajna sprawa. Orange konkuruje z Play na całego:)
-
Bita-po
UczestnikA czy mozna w ramach tej usługi łaczyć obecnie posiadane juz numery ? CZY OTRZYMUJE SIĘ NOWY ?
-
Anonimowy
GośćSzukałem regulaminu tej nowej funkcji na stronie ale nie widzę albo znaleźć nie umiem.
Czy da się mieć na jednej karcie np. Orange Go i Orange free …. podejrzewam że nie
-
Anonimowy
GośćA ja mam 2 numery w Orange i oba w abonamencie i tez chce nosić jeden telefon a nie 2…. No ale Orange woli zajmować się psuciem strony. I w ogóle JESTEM GORSZY DLA OPERATORA bo PŁACE ABONAMENT więc mnie to można tylko okradać… jak nie wydzwonię swojej puli.
-
Anonimowy
Gośćchyba nie konkurują tylko pod względem extra numeru. Pod względem ofert też dużo się ostatnio dzieje. Mam na myśli ten okres pow prowadzeniu taryfy orange one, czy nowości telefonicznych w biznesie.
-
Anonimowy
GośćMoja siostra przez przypadek włączyła tą usługę z Orange Ekstra Numer i nie wie jak to wyłączyć. Pomoże ktoś ? ;>
-
Anonimowy
Gośćjak to wyłączyć??? ;//////
-
-
AutorWpisy