Orange Ekstra Numer komercyjnie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange Ekstra Numer komercyjnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #151630 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Usługa Orange Ekstra Numer, która pozwala na korzystanie z dwóch numerów telefonicznych na jednej karcie SIM, została udostępniona komercyjnie. Minuta rozmowy w OEN kosztuje 29 gr (prócz Playa i CF), a SMS i MMS jest po 20 gr.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #233623 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Ta oferta pomarańczy, to całkiem fajna sprawa. Orange konkuruje z Play na całego:)

• #233630 Odpowiedz
      Bita-po
      Uczestnik

A czy mozna w ramach tej usługi łaczyć obecnie posiadane juz numery ? CZY OTRZYMUJE SIĘ NOWY ?

• #233643 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szukałem regulaminu tej nowej funkcji na stronie ale nie widzę albo znaleźć nie umiem.

Czy da się mieć na jednej karcie np. Orange Go i Orange free …. podejrzewam że nie

• #233645 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja mam 2 numery w Orange i oba w abonamencie i tez chce nosić jeden telefon a nie 2…. No ale Orange woli zajmować się psuciem strony. I w ogóle JESTEM GORSZY DLA OPERATORA bo PŁACE ABONAMENT więc mnie to można tylko okradać… jak nie wydzwonię swojej puli.

• #233996 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

chyba nie konkurują tylko pod względem extra numeru. Pod względem ofert też dużo się ostatnio dzieje. Mam na myśli ten okres pow prowadzeniu taryfy orange one, czy nowości telefonicznych w biznesie.

• #239223 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moja siostra przez przypadek włączyła tą usługę z Orange Ekstra Numer i nie wie jak to wyłączyć. Pomoże ktoś ? ;>

• #264008 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak to wyłączyć??? ;//////

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Orange Ekstra Numer komercyjnie
Twoje informacje: