Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange chce utrzymać pozycję lidera komórek
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 12 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćAmbitne plany, ale przyznać trzeba, że Orange jest w ostatnim czasie dość aktywne, oprócz spraw typowo ofertowych angażuje się w inne akcje (typu loteria bmw, people projects), więc chyba jest szansa, żeby utrzymali pozycję lidera…
-
Anonimowy
GośćTo proste… muszą się dobrze starać. Najlepiej niech połączą wszystkie swoje oferty pre-paid i stworzą jedną ofertę to wtedy będą nr 1 i to bardzo długo. Panowie szefowie z Orange naprawdę weźcie to pod uwagę…
-
zypolek
CzłonekPolkomtel funkcjonuje tak kiepsko, że wyprzedzenie go chyba nie będzie problemem dla Orange, podejrzewam, że również Era się zbliży do nich. Z tego co wiem Polkomtel wycofał pakiet 1500 w sieci, a pozostali operatorzy dalej takie pakiety posiadają. Spodziewam się kolejnego odpływu klientów….
-
Anonimowy
GośćAmbitne plany zawsze są. Ale Orange będzie musiało bardzo konkurować z Play na rynku pre-paid, no i z Erą na rynku biznesowym. Pytanie tylko czy Orange nadal będzie chciało się pchać do przodu, a nie odcinać kupony od dużej liczby klientów jak to robi Plus.
-
Anonimowy
Gość@zypolek też mi się tak wydaje i też jestem tego samego zdania. Kto wie czy Era się nie zbliży do Plusa albo go w końcu nie prześcignie a Plus ma się coraz gorzej. Oferty słabe mają.
-
-
AutorWpisy