Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Operatorzy zdejmują simlocki ze swoich telefonów
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTo zapowiada się ciekawie. Może będzie więcej telefonów Dual Sim w ofertach opów, jak już zrezygnują z simlocków
-
johnny-18
CzłonekNo i PTC wywołała rewolucję 🙂
-
johnny-18
CzłonekAle pewnie właściciele komisów zadowoleni nie są 😀
-
Anonimowy
GośćA moze ktos podzili sie informacja które telefony z play nie maja simlocka.
-
Anonimowy
GośćJa w wakacje wziąłem 6500 classic w playu bez sima juz byla ale teraz jej juz nie maja ”ksazaljeniu ”
-
Anonimowy
Gośćhehe dokladnie PTC zrobilo rewolucje, tylko czekac az inne opy pojda w ich saldy albo i nie hehehe. Dobra wracajac jeszcze do blokad to w Erze po uplywie umowy mozna bylo za darmo zdjec sobie blokade sim takze kolejny plus ale widze teraz juz beda odblokowane, ladnie
-
Anonimowy
GośćCiekawe, czy Nokia 3120 Classic sprzedawana w sieci Play w promocji Telefon na deser miała simlocka.
-
Anonimowy
GośćTAK NOKIA 3120 MIALA SIM-LOCKA A KUPILEM 2 SZT
-
Anonimowy
GośćPo1regulamin.z tym zejdzie.po2praktyka tzw mozliwosci techniczne
-
Anonimowy
GośćPo1regulamin.z tym zejdzie.po2praktyka tzw mozliwosci techniczne
-
Anonimowy
GośćNiech tak nie robia zabieraja mi prace dranie! Zainwestowalem kupe kasy w kable, boxy, dongle a teraz co wszystko do smieci ? [ cry ] Mialem dostac dotacje z UE, pozwe ich do sadu !
-
Anonimowy
GośćWarszawiacy kupują bilety telefonem komórkowym
-
Anonimowy
GośćDla mnie juz dawno bylo to dziwne ze zakladaja blokady na telefony, nie wiadomo po co jak i tak przeciez osoba bioraca abonament podpisuje umowe to jaka to roznica czy telefon bedzie mial simlocka czy nie i tak ta osoba musi placic ten abonament nie zaleznie czy uzywa tego czy innego telefonu a i przeciez same sieci przeciec mowia ze nie zalezy im co abonent zrobi z telefonem bo liczy sie tylko umowa wiec simlocki nei powinny nigdy byc zakladane.
-
Anonimowy
GośćRównież nie widzę sensu w zakładaniu blokad sim. Era faktycznie wywołała rewolucje i mam nadzieję, ze przyjdą kolejne, konkretne info w tej sprawie od innych operatorów.
-
Anonimowy
Gośćtimek myślę, że chodziło trochę o to, żeby ktoś nie brał najniższego abonamentu ze względu na telefon jesli w rzeczywistości wydaje na telefony duzo więcej tylko…w innej sieci. Ale uważam, że Era zrobiła duży krok i oby tylko tak dalej…
-
Anonimowy
Gośća ja jestem zaskoczony biernością reszty operatorów. byłem pewien że skoro era tak odważnie zapoczątkowała nową epokę w telekomunikacji to inni szybciutko pójdą jej śladem. a tu grobowa cisza, są co prawda nowe promocje ale to nic powalającego na kolana. a era nie dość że zdjęli blokady to promocje też niezłe dają. szacun
-
-
AutorWpisy