Operatorzy będą modyfikować swoją ofertę. Wkrótce nowy Simplus

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Operatorzy będą modyfikować swoją ofertę. Wkrótce nowy Simplus

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • #156355 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

– Nie przypuszczam, aby operatorzy szybko zareagowali na ofertę Play – napisał na swoim blogu Rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169463 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wczoraj prezes Bauc mówił że Plus nie zamierza reagowac na pleja aTu widze jak zwykle niedokładne informacje bo nad simplusem pracują…

• #169464 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pewnie po prostu sytuacja się zmieniła.

Pewnie uświadomili sobie to paru dniach.

Oferta PLAYA jest w tej chwili zdecydowanie lepsza jak innych sieci.

A pre-paidach łatwo zmienić sieć.

• #169465 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heh ładne stwierdzenie "najmniej lojalnych klientów". A może tych klientów, którzy potrafią liczyć?

• #169466 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Simplus to dno, dlatego ludzie będą odchodzić lawinowo. Plus blokuje połączenia mimo posiadanych pakietów, mało tego mając połączenia wychodzące ważne i żerując konto też nam blokują. DROGIE połączenia na STACJONARKI 60gr/min – to będzie główny powód migracji. Dają tylko 200 minut do Plusa na osłode, a później pakiety za 20gr/min. Ci śmieszni dyrektorzy od marketingu (jakieś panie) niech nie plota głupot ze ich marka simplus uratuje od migracji. Co taki dyrektor może wiedzieć o potrzebach takiego małego klienta jak sami zarabiają pewnie lekko 20tys na miesiąc. Zresztą było to widać po komentarzu Plusa na temat tej oferty.

• #169467 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przepraszam ze tyle razy wpisał się mój post. Pisałem z Opery mini i myślałem ze coś się przywiesilo. Proszę zostawić tylko jeden mój post a resztę usunąć.

• #169468 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe jaki Mix Heyah zaoferuję, jak na bazie Równej Taryfy z jakimiś bonusami, to będzie ciekawie, najtańszy net na rynku, niskie ceny międzynarodowe

• #169469 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najwięcej odłączeń w Orange. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić mix’a Heyah, ale zobaczyć to uwierzyć 😉

• #169470 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play lepiej niech poprawi zasięg !!!! bo ma do kitu !!! :-/

• #169471 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

36i6 simplus !!! polecam ;-))

• #169472 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Drodzy Operatorzy. Lojalność klientów jest odwrotnie proporcjonalna do kosztów utrzymania numeru abonenckiego. Kto z Was pierwszy to zrozumie (a wiele na to wskazuje że tym szczęśliwcem jest Play) ten zgarnie śmietanę i wielki kawał tortu. Reszta może już gasić światło.

• #169473 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja jestem zadowolona z simplusa,i nie zgadzam się z Waszymi opiniami,że simplus ,jest zły.

Jestem pewna,że simplus zdobędzie,wielu nowych Klientów.

Ci co mówią,i piszą żle o Simplusie,pewnie wcale się na tym,nie znaja,i dlatego pisza głupoty.

• #169474 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w moim przypadku lojalnosc rownałaby sie z glupota , w erze konczy mi sie umowa i zaproponowali mi na 7 i 8 rok znacznie gorsza oferte niz w play , w play na karte jest lepsza oferta niz ja mam po 6 latach w erze na abonament.To co mam byc lojalny, wiazac sie umowa.

• #169475 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Poczekam jeszcze do końca miesiąca na ruch Ery i jeśli ta ich obecna żałosna oferta TT się nie zmieni przechodzę po 10 latach do Play – odżałuję to 50 zł, bo szkoda tak długo używanego numeru (za kilka miesięcy będzie to 10 lat, w tym 8 w prepaid – to by było tyle nt "najmniej lojalnych klientów").

Jeśli pozostali operatorzy nie zrozumieją, że ludzie potrafią liczyć, a nie kierują się coraz bardziej idiotycznymi kampaniami reklamowymi (mam wrażenie że usługi przedpłacone Ery i Plusa w oczach reklamoidów kierowane są do gówniarzy i idiotów – przynajmniej sądząc po reklamach) to kroi się masowy odpływ klientów, nawet pomimo jeszcze szczupłej infrastruktury własnej Play.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Operatorzy będą modyfikować swoją ofertę. Wkrótce nowy Simplus
Twoje informacje: