Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › One visit w ofercie Mixtura
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCIENIARZE nie macie nawet dobrego roamingu dodzwonic sie do polski z waszego fresha to graniczy z cudem totalna porazka play roaming odradzam wszystkim wybierajacym sie za granice nie traccie nerwow heyah,orange,tak-tak chodza bez zarzutu za kazdym razem jest sie polaczonym a moi drodzy PLAY to jest jakies nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anonimowy
Gośćwieczne problemy fanboyów w3 wiecznie im cos zle bieredrugi sarter heyah i po problemie play w polsce heyah za granica i problem z głowy narka
-
Anonimowy
GośćOne visit…? ooo to super brzmi i świetnie obrazuje typowy kontakt typowego kowalskiego z Playem, czyli jedna wizyta i nigdy więcej kontaktów z ta firmą!
-
Piotrek21
CzłonekRoaming w Play jest zły ?
Ja mam play i korzystam z niego w Czechach, niemczech, wielkiej brytanii i francji i jakos nigdy problemu nie bylo.
No ale kazdy przypadek jest inny.
Markus, i tu się z Tobą zgodze. Przez swoja ironie trafiłeś w sedno.
Przez 2 lata uzytkowania w Play byłem tylko raz w salonie z reklamacja i to nie z numerem lub telefonem tylko z doładowaniem. I na tym skonczyl sie moj kontakt z Play – wszystko działa bardzo poprawnie i wiele rzeczy mozna zalatwic przez Play24.
Dam jaskarwy przykład – uszkodzona karta sim Orange, pomysli ktos WYMIENIC, no i wymieniłem. 33km od mojego miasta bo tylko tak daleko znajdował się salon firmowy orange.
W Play zalatwisz wszystko w kazdym salonie.
-
Anonimowy
Gośćależ ten Play świetny:))
-
-
AutorWpisy