One visit w ofercie Mixtura

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi One visit w ofercie Mixtura

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #152832 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 11.03.2010 oferta PLAY MIXTURA jest dostępna w ramach jedno-wizytowego procesu MNP.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191893 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CIENIARZE nie macie nawet dobrego roamingu dodzwonic sie do polski z waszego fresha to graniczy z cudem totalna porazka play roaming odradzam wszystkim wybierajacym sie za granice nie traccie nerwow heyah,orange,tak-tak chodza bez zarzutu za kazdym razem jest sie polaczonym a moi drodzy PLAY to jest jakies nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!

• #191894 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wieczne problemy fanboyów w3 wiecznie im cos zle bieredrugi sarter heyah i po problemie play w polsce heyah za granica i problem z głowy narka

• #191895 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

One visit…? ooo to super brzmi i świetnie obrazuje typowy kontakt typowego kowalskiego z Playem, czyli jedna wizyta i nigdy więcej kontaktów z ta firmą!

• #191897 Odpowiedz
      Piotrek21
      Członek

Roaming w Play jest zły ?

Ja mam play i korzystam z niego w Czechach, niemczech, wielkiej brytanii i francji i jakos nigdy problemu nie bylo.

No ale kazdy przypadek jest inny.

Markus, i tu się z Tobą zgodze. Przez swoja ironie trafiłeś w sedno.

Przez 2 lata uzytkowania w Play byłem tylko raz w salonie z reklamacja i to nie z numerem lub telefonem tylko z doładowaniem. I na tym skonczyl sie moj kontakt z Play – wszystko działa bardzo poprawnie i wiele rzeczy mozna zalatwic przez Play24.

Dam jaskarwy przykład – uszkodzona karta sim Orange, pomysli ktos WYMIENIC, no i wymieniłem. 33km od mojego miasta bo tylko tak daleko znajdował się salon firmowy orange.

W Play zalatwisz wszystko w kazdym salonie.

• #191898 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ależ ten Play świetny:))

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: One visit w ofercie Mixtura
Twoje informacje: