Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Oferta Tak Tak Fon i cennik telefonów od 1 maja
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 2 miesiące temu przez
EgeSzmege.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćAvill i Corby ponad 100 pln tańsze niż w analogicznym Zetafonie Orange….
-
lukaaa1979
Członeknigdy nie polecałem orange w zetafon dla mnie oferta taka jest kiepska.lepsza jest na karte 😉
-
bruno
Członekhipnoza, Zetafon przestał być analogiczny, bo Avile i Corby można dostać tylko w przypadku deklaracji comiesięcznej kwoty doładowań. W TTFonie musisz mieć tylko konto aktywne na połączenia wychodzące, ładujesz kiedy chcesz, kiedy potrzebujesz…TtFon wygląda znacznie lepiej. No i telefonów więcej, lepsze i tańsze.
-
Anonimowy
GośćTo teraz Zeta Fon już nie podskoczy ofercie TT. Atrakcyjniejsze stawki, bonusy i znacznie lepsze telefony – to wszystko przemawia za TT. W żadnej innej ofercie nie można tak tanio pozyskać telefonu komórkowego.
-
EgeSzmege
CzłonekTak tanio to raz, a zwa, wybó jest bajeczny. Avila w Zetafonie to zdzierstwo – mam na myśli przymus comiesięcznego doładowania. Ogranicza troche…
-
bruno
CzłonekAvila w Zetafonie kosztuje 179 przy umowie 50X36-czyli utrrzymanie oferty to 1800zł, w zwykłym kosztuje 579zł/24 miesiące. W TT Fon na 36 miesięcy Avila kosztuje 49zł, koszt utrzymania to 600zł, czyli telefon 130zł tańszy i utrzymanie oferty 1200 zł tańsze. W TT Fonie za 1 umowę w Zetafonie można mieć 3 umowy i 3 takie same Avile- tylko bez simlocka.
-
EgeSzmege
CzłonekBruno, wiedziałam, że przebitka jest duża, ale nie, że aż tak piorunująca o.O Powaliłeś mnie tym wyliczeniem. Naprawdę nie ma porównania z tego co widać. Dużo przez ten przymus comiesięcznego ładowania.
-
EgeSzmege
CzłonekNie mimo rozbieżności, tylko tym bardziej w obliczu takich rozbieżności…. Nie wygląda to solidnie jak firma wypuszcza takie sprzeczne i wykluczające się informacje. Świadczy to o niemalym bałaganie z zarządzaniu całą firmą. Nie polegałabym na takim operatorze.
-
Anonimowy
GośćNa tle Tak Tak Fona Zetafon wypada bardzo kiepsko. Zetafon w nowej odsłonie to chyba najdroższa oferta z najdroższym telefonem.
-
bruno
CzłonekDwa różne cenniki w Orange są dlatego, że można trochę taniej kupić telefony online, ale wtedy trzeba wziąć nowy numer. Nie zmienia to faktu, że Tak Tak Fon ma ponad 3 razy tansze telefony i 3 razy niższe koszty zobowiązania.
-
EgeSzmege
CzłonekOjej, no to cofam swoje bluzgi 😛 Nie wiedziałam tego. Jak widać nie tylko ja i trochę czasu zajęło rozszyfrowanie tego bałaganu. W dość skomplikowany sposób to załatwili.
Widzę, ze ich fony mają sim locki, TTFonowe też mają czy już nie?
-
-
AutorWpisy