Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Oferta blueconnect z telefonem stacjonarnym za złotówkę
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTylko kamikadze podpisze umowę na 36 miesięcy.
-
Anonimowy
GośćNie tylko. Zważ, że to oferta na net stacjonarny – tam nie ma wielkich zmian cenowych. Do tego jak ktoś nie potrzebuję super prędkości, bo nie ściąga filmów czy gier, to 36 mscy nie jest wielkim ryzykiem. a praktycznie darmowa telefonia stacjonarna jest kuszącym dodatkiem
-
Anonimowy
GośćNa siłę dają ! Jak będę chciał stacjonarny to sobie kupię. Szkoda, że nie dają gratis 2 garnków, rondelka i patelni. Lepiej dać niższa cenę za usługę zamiast gratisów których nie każdy potrzebuje.
-
Anonimowy
GośćCo Wy piszecie, usługa warta 20zł – telefon stacjonarny, dostajemy gratis przez cały okres umowy. Internet ? można brać nawet najniższą opcje. Dzięki tej promocji ten kto miał w planie tylko telefon dostanie praktycznie internet gratis 🙂
-
Anonimowy
Gość@Bombi. Dla mnie telefonia stacjonarna na GSM jest warta najwyżej 5zł abonamentu. A tak naprawdę jedynie 0zł, gdyż już stworzyłem sieć telefonów PF w rodzinie i mogę dzwonić na nie po 5gr/minuta.
-
Anonimowy
GośćSuper tylko wyobraź sobie że niektórzy mają całą rodzinę np. w Erze więc oferta jak znalazł. Zresztą ta oferta Ery domowej ma fajną opcje której nie ma np. Orange albo Play wymienialność minut na UE i USA to się też bardzo przydaje.
-
Anonimowy
Gość@Bombi. Fakt, że możesz mieć całą rodzinę w Erze jest argumentem. Sam tak miałem, ale ten stan nie jest permanentny ;).
Co do "tanich" rozmów z UE, USA i Kanadą to może być dla kilku procent użytkowników Ery dodatkowa zaleta, ale z mojego doświadczenia wynika (sam mam kilku znajomych oraz rodzinę w UK i USA), że najprzyjemniejszą formą kontaktu jest Skype i wideo-rozmowa. A jak już ktoś dzwoni poprzez telefon stacjonarny to używa kart typu "telegrosik", gdzie przykładowo: rozmowy do 20-40 minut są darmowe. Tego NED nie przebije.
-
Anonimowy
Gośćhej, biorac pod uwage cene to faktycznie oferta godna uwagi. Chociaz z drugiej strony, wszystko co nowe jest tez nieznane, wiec umowa na 36 miesiecy to mimo wszytsko zbyt długi okres:/. Pod tym wzgldem dla mnie oferta mniej atrakcyjna. Jest możliwość rezygnacji bez poniesienia kar?
Wiem, ze rzadko sie to zdarza, ale u innych operatorow jest wiele opcji , które nieco wychodza naprzeciw klientowi. Opinie dostawców dosc podzielona, ale neostrada chociaż daje mozliwoc rezygnacji po okresie próbym, w Netii chyba te sa jakies udogodnienia. , a trzeba przyznac z cena to nie wszytsko.
-
-
AutorWpisy