Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Od jutra nowe ceny w PlayOnline na kartę (aktualizacja)
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
Gośćno tak.1urodziny play online.moze podwyżka??jesli nie to napewno zmiana zasad na gorsze;-)moze wreszcie edge na play online odpalą?pakiety na net by sie przydały,nawet tylko na bts/node b p4 z ceną za 1MB 30groszy jest realne
-
Anonimowy
GośćCo wy ludzie bylibyscie zadowoleni z ceny 30gr/1MB w pakiecie we Freshu na nadajnikach P4? No chyba żarty. W Simplusie 1MB to 10gr w pakiecie 100MB, a w największym pakiecie 500MB cena 1MB to 7 groszy:) i to za internet dostępny w CAŁEJ POLSCE, a nie tylko w zasięgu P4. To tak jakby porównać mrówkę do słonia. P4 powinno dać we Freshu pakiet 500MB nie za 35zł jak w Simplusie tylko za max.15-20zł. Wtedy byliby konkurencyjni!
-
Anonimowy
GośćPlayOnlineNaKartę? Przeżytek! Teraz trzeba miec wszystko na 1 karcie SIM! Internet, rozmowy, smsy. Bez sensu bawić się w oddzielne karty. Wybieram przebieram ale na jednej karcie SIM ! Kiedy opy to wreszcie zrozumieją? Plus juz zrozumiał po moich namowach:)
-
Anonimowy
GośćTe simplusowiec 🙂
mi nie pasi miec wsio na 1 karcie sim bo nie chce do netu podlaczac telefonu ciagle, wole miec modem pod USB najlepiej i byc niezlaeznym, i tak mam…
pamietajmy ze kazdy woli co innego :]
-
Anonimowy
GośćNo tak, najlepiej nabijać liczbę użytkowników naszym opom:) Jak chcesz mieć kartę w modemie to przekładasz tam na stałe swojego prepaida głosowego i po sprawie. Easy, no problem, karta SIM do wszystkiego, do głosu, sms-u i internetu. Wybieram Przebieram:) Plus zmądrzał. Reszta siedzi w zaścianku kusząc abonamentem 50zł za 1GB. Play za 30zł nawet więcej.Ale kosztem ograniczonego zasięgu…
-
Anonimowy
GośćAle czy to oznacza, że aktualne np. 4GB za 50zł na 58 dni zniknie? To by była chamówa z ich strony!
JA
-
Anonimowy
GośćSimplusowiec: gdzie widzisz tę mądrość Plusa??? W tym że dali pakiety po kilkaset MB. To jakiś żart. Jeżeli twój ukochany Plus zaoferuje w Pakiecie minimum 2GB za max 35zł to porozmawiamy.
-
Anonimowy
GośćJeśli ukochany Play rozwinie zasięg to pogadamy:) Na razie ta sieć nie jest do internetu, bo ma słabiutką sieć szkieletową w porównaniu do Plusa.
-
Anonimowy
GośćA tak swoją drogą nie wiem skąd Pan Marcin Gruszka wziął 1500 zł …. W simplusie (jak napisałem wyżej) 500 Mb wychodzi 30 zł (jeżeli nawet ktoś nie na allegro zdrapki kupuje) …. Czyli 5GB wychodzi 300 zł a nie żadne 1500 –
Innymi słowy właśnie Pana poprawiam, Panie Gruszka…
-
Anonimowy
GośćJa nie mam żadnej ukochanej sieci. Jesteś starym wyjadaczem jeśli chodzi o sprawy telekomunikacji, ale widzę że ostatnio straciłeś umiejętność właściwej oceny sytuacji. Plus też potrzebował czasu na postawienie swoich nadajników i osiągniecie takiego zasięgu jaki ma obecnie. Zasięg Play zwiększa się stale wiec za jakiś czas twój argument o jego marnym zasięgu zupełnie straci na znaczeniu. Więc zamiast gloryfikować Plusa w nieskończoność spójrz na sprawy bardziej obiektywnie i z dystansem. Jest wielu użytkowników korzystających z Play online na kartę, którzy są zadowoleni bo w przeciwieństwie do oferty Plusa mogą swobodnie korzystać z netu dzięki GB a nie Mb danych wliczonych w pakiet a znajdują się wciąż w jego zasięgu.
-
Anonimowy
Gośćod gorąca wam się we łbach pomieszało? W Playu mam internet przy minimalnym użytkowaniu za 30 zł i wystarcza mi na miesiąc. W Plusie czy w Orange zżarło mi odpowiednio z kart 120 i 80 zł w ciągu kilku godzin prób połączenia się …
A w Playu chodzi wszystko gładko, błyskawicznie. Prędkości przyzwoite.
A z zasięgiem to kwestia czasu. Nie od razu Kraków …
-
Anonimowy
GośćJa też nie mam żadnej ukochanej sieci … a żeby było śmiesznie nawet nie korzystam z internetu simplusowego… dlaczego? Bo mam telefon służbowy z pakietem 1GB w orange i mnie generalnie te wszystkie oferty nie bardzo wzruszają….
Jak dla mnie to co ma teraz simplus jest najbardziej sensowną ofertą mobilnego internetu… Dlaczego? Bo prawda jest taka, że na mobilnym internecie nawet przy HSDPA w praktyce sprowadza się do "podstawowych czynności"…. A szczególnie jak w play’u masz 1 megabit, który w praktyce, jak znam życie koło 1 megabita nawet nie leżał na półce w kiosku (choć nie sprawdzałem …)
To co ma play nadaje się tylko i wyłącznie dla osób, które nie mają innej alternatywy w postaci stacjonarnego internetu – po prostu, jak jesteś zmuszony to weźmiesz Play’a. To co ma simplus, jest natomiast bardziej UZUPEŁNIENIEM, do internetu stacjonarnego. Przynajmniej ja tak to widzę….
Jak dla mnie transfeorwanie GB danych przez internet mobilny to najzwyklejsza w świecie katorga i droga przez meke… i mowi to mieskzaniec warszawy, bedacy stale w zasiegu HSDPA…. Predzej bym sie tepa zyletka pocial niz zrezygnowal kompletnie z intenetu stacjonarnego na rzecz mobilnego.
-
Anonimowy
GośćPlayOnline na kartę należy porównywać do Simdaty,a nie do Simplusa.
-
Anonimowy
GośćAbsurd … a to niby dlaczego?
-
-
AutorWpisy