Start › Forum › Operatorzy › Internet stacjonarny › Od jutra neostrada dużo tańsza
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNo zobaczymy, co zaprezentują, ale wydaje mi się, że jeżeli rzecznik pisze, że będzie "miłe zaskoczenie", to można spodziewać się czegoś konkretnego.
-
Anonimowy
GośćWkoncu sie przebudzili 🙂 Miejmy nadzieje,ze to bedzie naprawde mile zaskoczenie dla userow neostrady.
-
johnny-18
Członeki co z tego jak miejsca, w których można mieć coś powyżej 6mbit to dalej mierny odsetek. W mojej okolicy nawet 6 nie działa… Nie są w stanie zapewnić stabilności.
-
Anonimowy
Gość@johny-18 chyba nie ma co narzekac, skoro taka predkosc Ci nie dziala , to chyba u wiekszosci operatorow masz ten sam problem, ale to juz wynika z meijsca zamieszkania?tpsa ma chyba najwiekszy zasieg I wielu dostawcow korzysta z ich lacza. Jesli chodzi o ceny to tez jestem ciekawa, do tej pory promocja byla objeta predkosc 6mb cos ok. 70 zl, wiec przydaloby sie wziac pod uwage tez wyzsze predkosci,a le poki nie ma konretnych informacji I regulaminu, to chyba nie ma co debatowac.
-
-
AutorWpisy