Od 6 lipca nowe doładowanie w Orange za 10 zł

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Od 6 lipca nowe doładowanie w Orange za 10 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #155184 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od poniedziałku, tj. 5 lipca br. Orange wprowadza nowe doładowanie telefonów za 10 zł, które i przedłuża ważność konta na połączenia wychodzące o 5 dni.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178069 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Poniedziałek to 6 lipca 🙂

• #178070 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czepiasz się 🙂

• #178071 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bardzo krótki okres ważności konta, biernie ledwie 10 dni…chyba nie ma najmniejszego sensu z tego korzystać

• #178072 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dede: no dla mnie wprowadzili ten nominał po prostu jako uzupełnienie oferty (nie było dotychczas wśród doładowań wartości pomiędzy 5 a 25). Dla mnie tam im szersza oferta tym lepiej, przecież nie ma obowiązku korzystania. No zobaczymy jak się przyjmie…

• #178073 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

informuje wszystkich POPakow, ze od dzis mozna przeniesc

numer bez oplat i innych konsekwencji, powtarzam, bez

oplat i w 24 godziny:)

• #178074 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

haju: no o tym wiadomo od dawna, więc jak ktoś w miarę zagląda na telix, to o tym wie. Nie musisz uprawiać propagandy 😉

• #178075 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ależ kur.. złodzieje! Obecnie gdy ktoś się podładował miał 7 dni a teraz tylko 2 :/ Do tego wiele osób laduje konta poprzez konkursy i pewnie to ich tak boli. Co za de.. w tej sieci pracują!

• #178076 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

WOW ! super dla mnie na pewno jest lepiej. Ja na 100% będę z tego korzystał 🙂 PZDR.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Od 6 lipca nowe doładowanie w Orange za 10 zł
Twoje informacje: