Nowy sposób na pisanie wiadomości za pomocą ekranu dotykowego- Swype, video

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy sposób na pisanie wiadomości za pomocą ekranu dotykowego- Swype, video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #153894 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Swype jest nową technologią służącą do wprowadzania wiadomości z wykorzystaniem ekranu dotykowego. Została ona stworzona przez tą samą osobę, która wymyśliła pisanie wiadomości za pomocą słownika T9.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #185443 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Musze powiedzieć, że SWYPE mnie pobil pobił w tym teście. Porównywałem się z moją Omnią i przepadłem z kretesem. Z tym, że Omnia nie jest akurat zbyt przyjazna pod tym względem. O wiele lepiej mi się pisało z wykorzystaniem rysika na moim HTC charmer czy prophet.

• #185444 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przeciez jest t9 na dotykowcach i nawet dobrze dziala, na zwyklym LG ku990 pisze t9 i pisze nim prawie tak szybko jak tutaj na filmiku, A gdy akurat nie bedzie slowa w slowniku no to wprowadze a gdy wybierze nie to ktore chcialem to wybiore, najlepszy t9 ma sony ericsson … na zwyklej klawiaturze poprostu t9 wymiata. A to swype że niby co ? Przewiduje jaki wyraz chcemy wprowadzić ? Przeciez czasem jest tak (jak i w t9) ze po kliknieciu danych klawiszy pojawia sie lista z kilkoma wyrazami i ten Swype ma niby wiedziec ktory z nich chce bez przewijania ?

• #253447 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zielony faktycznie jest „zielony”. Czy ty człowieku jestrś ślepy i nie widzisz, że gościu przesuwa na konkretne literki i tworzy się cały wyraz? Przeanalizuj film dokładnie ze dwa razy zanim coś napiszesz.

• #253451 Odpowiedz
      LesH
      Uczestnik

Samsungi Galaxy eS-ki mają swype, w każdym razie SII 9100 na pewno. Zaletą jest przyspieszenie i uproszczenie pisania na virtualnej QUERTY palcem jednej ręki. Przywitają to z radością szczególnie kierowcy za kółkiem ;(

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Nowy sposób na pisanie wiadomości za pomocą ekranu dotykowego- Swype, video
Twoje informacje: