Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowy pakiet w Orange POP
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJak widać w prepaidach ruch, aby zatrzymać uciekających użytkowników się zmaga. Darmowe przeniesienia numeru, które własnie w prepaidach najłatwiej zrobić, nie trzyma nas abonament już przynosi korzyści.
-
Anonimowy
GośćJa tam nie wiem, czy to ma związek z tym że ludzie "uciekają". Trzeba by poczekać na jakieś oficjalne dane na temat przenoszenia numerów….btw: sam pakiet wygląda ok.
-
Anonimowy
GośćHmmmm…
Jak dla mnie to pazerne posuniecie pomaranczowego.
Chce wiecej zarobic, takze wprowadza drozsze abonamenty.
Plus bardzo sie postaral z tymi darmowymi minutami do kazdego doladowanie.
No coz teraz prawo uwolnilo nas od operatorow takze bedziemy swiadkami coraz to dziwniejszych zagryzwek operatorow.
-
Anonimowy
GośćNie rozumiem Twojego toku rozumowania… Darmowe minuty do każdego doładowania masz w nowym orange go, a w popie jest co innego – człowieku rozejrzyj się trochę zamiast pisać bez sensu… POP jest skierowany do ludzi często rozmawiają z ludzmi w sieci – tak popgadane jak i popminuty…
-
Anonimowy
GośćTytlko o 100% droższe staweczki niż w pakieciku PF. A jak ludziska są zachwycone, że mają drożej bo prestiż pomarańczowy.
-
Anonimowy
GośćW sieci 3UK w Anglii po doładowaniu za 10GBP prepaida są nieograniczone darmowe rozmowy wewnątrz sieci oraz 150MB internetu gratis.:) Pewnie za rok to będzie standardem w Polsce…
-
Anonimowy
Gośćto jest tylko jedna z wielu promocji, zawsze to ogranicza w jakiś sposób wydatki, ja widzę w tym takie popgadane także z minutą za 10gr tylko nie 120minutami za 12pln tylko 60cioma za 6pln
-
-
AutorWpisy