Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowy Orange Freedom dla przedłużających
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćno to mamy odświeżenie ofert Orange w praktycznie w każdym segmencie usług: internet stacjonarny, mobilny Free, abonament indywidualny i biznesowy (z rozmowami obrotnymi i promocjami na np. HTC Desire HD). Trochę się jednak dzieje przez tymi Świętami.
-
Anonimowy
Gośćpojechali po najniższych prędkościach^^:PP
heheh i jeszcze sie tym chwalą^ :lol :lol
oni są chyba śmieszni… -
Anonimowy
GośćNo tak tylko najgorszy minus że ceny właściwie takie same jak dla osób podpisujących pierwszy raz umowę z Orange. I pod tym wzg Orange przegrywa totalnie z Erą która stałym klientom daje nawet 50% zniżki na internet stacjonarny.
-
PROZAK
UczestnikZastanawiają mnie te same ceny dla dwóch różnych prędkości, bo nie widzę tu logiki a oczywistość, że każdy kupujący, wybierze większą prędkość. No chyba że trafią się osobnicy nad wyraz inteligentni inaczej. 🙂
-
Anonimowy
GośćTakie odświeżenie oferty, kiedy ceny dla nowych klientów i tych przedłużających są takie same, no to tego dobrze osądzić po prostu nie można. Nie wiem dlaczego tylko w Erze są upusty dla stałych klientów na poziomie 25%, ale zaczynam w tym względzie pozytywnie oceniać tą sieć.
-
Anonimowy
GośćPROZAK -> ja też jej nie widzę ale chyba to jest coś na wzór tego „nie możemy szybszego łącza do Pana podłączyć bo tam gdzie Pan mieszka kable TP są za stare”…
-
Anonimowy
Gość[quote]tak masz rację, ludzie finansują światłowód,nowoczesną centralę i roboty ziemne a tpsa przejmuje to za free, za to ze wyrażą w ogóle chęć podłączenia tego kabelka. Tak było w mojej miejscowości. Wszystko zgodnie z prawem, tylko jakiś niesmak zostaje. [/quote]
no, ale przeciez kazda firma ma ograniczone srodki. nawet tpsa. i tak zaden inny operator nie inwestuje wiecej niz oni.
zreszta taki freedom ma niezla oferte, a przeciez nie moglby funkcjonowac bez tych lacz tp.
-
-
AutorWpisy